Het gehele traject via Volta Solar is ons erg tegengevallen. Omdat wij eerder zonnepanelen hebben laten plaatsen bij vorige huis kunnen we natuurlijk vergelijken. Het traject verliep langzaam en niet erg duidelijk. Het plaatsen was een ramp. Ca. 75 pannen kapot gegaan en erg jong en onprofessioneel personeel. Niet allemaal!
Op zich voor het bestellen en installeren geen moeite hoeven te doen maar toch overall niet echt tevreden. We hebben de zonnepanelen via Essent, die samenwerkt met Volta Solar. Bij Essent denk ik aan kwaliteit/professionaliteit etc. dus ik begrijp de samenwerking met Volta Solar niet want het is geen goede reclame voor Essent, jammer!
Welke van de hieronder getoonde aspecten waren voor u doorslaggevend in uw keuze voor een leverancier van zonnepanelen? Kies max 3 antwoorden
Verwachtte opbrengst/rendement, Betrouwbaarheid van de leverancier
Wat viel u in positieve zin op?
Zoals al eerder genoemd, alles via de mail, weinig telefonisch contact. Zijn niet komen kijken na de aanvraag maar via google earth (neem ik aan) gekeken wat er op het dak kan aan panelen. Wij misten het persoonlijk contact.
Reactie Volta NXT Zonnepanelen:
Spijtig om te horen dat u het traject niet als prettig hebt ervaren en dingen anders lopen dan u verwacht had. Een collega neemt op korte termijn contact met u op om de situatie door te spreken om te bekijken wat wij voor u kunnen betekenen. Mocht u nog vragen hebben, dan vernemen wij dit vanzelfsprekend graag. Wij danken u voor uw vertrouwen en wensen u veel zonuren toe.