Wij zijn zeer tevreden over de gang van zaken: informatie voorziening was uitstekend, de intake verliep vriendelijk en duidelijk zodat er ruim van te voren door ons goede voorbereidingen konden worden getroffen, de uitvoering verliep tijdig en juist door een uiterst competent en vriendelijk team.
tip: tussen het tijdstip van inschrijving en de intake was er vanuit U geen enkel contact, waardoor er twijfel ontstond over het wel of niet juist verlopen van de procedure: gaat het allemaal wel door?, zijn alle formaliteiten door ons juist uitgevoerd?
Tip: stuur af en toe een update over de stand van zaken, of stuur een nieuwsbrief.
Welke van de hieronder getoonde aspecten waren voor u doorslaggevend in uw keuze voor een leverancier van zonnepanelen? Kies max 3 antwoorden
Aanbod, Alles-in-1 pakket (aanschaf én installatie), Verwachtte opbrengst/rendement, Persoonlijk advies, Betrouwbaarheid van de leverancier, Prijs/kwaliteit verhouding
Wat viel u in positieve zin op?
intake en uiteindelijke uitvoering
Reactie Volta NXT Zonnepanelen:
Hartelijk dank voor uw positieve reactie! Bedankt voor uw feedback. Wij nemen uw suggestie mee om onze dienstverlening nog verder te verbeteren en wensen u veel zonuren toe.