Als mede-eigenaar van Volta Solar zou ieder ander antwoord 'not done' zijn.
Bij installatie bleek dat slechts 1 van 2 aangebrachte strings werkte, er heeft daarna anderhalve week uitzoek/herstelwerk ingezeten om het systeem als geheel te laten functioneren, daar heb ik als klant last van (meerdere malen thuis zijn of iemand in huis hebben om monteurs te ontvangen)
Welke van de hieronder getoonde aspecten waren voor u doorslaggevend in uw keuze voor een leverancier van zonnepanelen? Kies max 3 antwoorden
Alles-in-1 pakket (aanschaf én installatie), Betrouwbaarheid van de leverancier, Kennis en vakmanschap
Wat viel u in positieve zin op?
Prima systeem geleverd, met deugdelijke apparatuur en voor zover ik kan beoordelen vakkundig gemonteerd.
Zeer vriendelijke en correcte monteurs.
Reactie Volta NXT Zonnepanelen:
Spijtig om te horen dat het voortraject niet helemaal naar tevredenheid is verlopen. Het is altijd vervelend als dingen anders lopen dan uw verwachtingen. Wij doen er alles aan om onze dienstverlening te optimaliseren en nemen uw opmerking mee ter verbetering van onze service. Wij danken u voor uw vertrouwen en wensen u veel zonuren toe!