Tot nu toe is communicatie niet echt goed,wij hebben online bij voltasolar een bevestiging verstuurd voor 20 zon panelen.
Tevens aangegeven een duurzaamheid lening bij provincie te willen afsluiten.
Wij zijn wel telefonische benadert door de planning voor instalatie, maar de duurzaamheidslening was nog niet geregeld.
Tevens na afsluiten een andere afnemer aangemeld ivm de 5% korting op de installatie bij verkoop op ander adres. maar 6 werkdagen later nog geen offerte?
Tevens aangegeven een duurzaamheid lening bij provincie te willen afsluiten.
Welke van de hieronder getoonde aspecten waren voor u doorslaggevend in uw keuze voor een leverancier van zonnepanelen? Kies max 3 antwoorden
Betrouwbaarheid van de leverancier
Reactie Volta NXT Zonnepanelen:
Bedankt voor uw reactie! Graag komen wij met u in contact omtrent uw review om Zou u zo vriendelijk willen zijn om contact met ons op te nemen zodat wij eventuele onduidelijkheden kunnen wegnemen? Alvast vriendelijk dank!