Samantha Nauta-Smid​

31/07/2018

Installatie zonnepanelen.

Alles rond 15.00 afgerond.

Rond 19.00 komen we er achter dat het gasfornuis niet werkt.
Natuurlijk even Volta Solar bellen. Meneer vond het erg vervelend en keek even hoe hij de monteurs kon bereiken.
Na 40 minuten zelf nog maar een keer gebeld want ik had immers nog niks gehoord.
Ja nee ik heb geen direct nummer en ook niet van de monteurs. Ik wacht op een berichtje van de team leider met informatie.
Hij kon niks anders doen en anders werd het morgen ochtend dat hij mogelijk iets kon bereiken.

Ondertussen nog steeds niks gegeten en helaas is thuisbezorgd.nl of een snackbar geen optie in ons kleine afgelegen dorp.

Gelukkig waren de monteurs ingehuurd en woonachtig in onze omgeving waardoor ik het noodnummer van het installatie bedrijf kon bellen.

Vol begrip werd er direct even gekeken hoe en wat en werden we binnen 15 minuten terug gebeld door de monteur zelf.

Tijdens dit schrijven wachten we al 1.5 uur op enige reactie van Volta Solar.

Jammer dat zo'n prut bedrijf je zo laat zitten.

Voor hun erg jammer dat ik dit overal ga afraden. Zo ga je namelijk niet met klanten om!

31/07/2018

Installatie zonnepanelen.

Alles rond 15.00 afgerond.

Rond 19.00 komen we er achter dat het gasfornuis niet werkt.

Tijdens dit schrijven wachten we al 1.5 uur op enige reactie van Volta Solar.

Jammer dat zo'n prut bedrijf je zo laat zitten.

Welke van de hieronder getoonde aspecten waren voor u doorslaggevend in uw keuze voor een leverancier van zonnepanelen? Kies max 3 antwoorden

Alles-in-1 pakket (aanschaf én installatie)

Wat viel u in positieve zin op?

Niks

Score voor Volta NXT Zonnepanelen: 0.5/5