Kom de gemaakte afspraak na, kom achter je computer of telefoon uit en maak persoonlijk contact met de mensen.
Alleen maar telefonisch contacten of via internet. Op zich is dat geen probleem, doch de afspraak dat iemand voor het plaatsen van de panelen ter plaatse zou komen om de situatie te bekijken werd niet nagekomen. Monteurs die ter plaatse kwamen hadden de verkeerde bevestigingsmaterialen bij zich in eerste instantie. De berekening van het aantal panelen was niet juist. Men kon minder plaatsen dan afgesproken. Uiteindelijk heeft men de panelen niet kunnen plaatsen. Dit had eenvoudig voorkomen kunnen worden door zich aan de afspraak te houden om iemand van te voren de situatie te laten bekijken. Kennelijk is men nu nog niet op de hoogte dat de panelen niet geplaatst zijn, terwijl er meteen telefonisch contact is opgenomen door de monteurs. Een van de monteurs deelde mede dat men van de laatste 10 opdrachten 3 opdrachten niet heeft kunnen uitvoeren omdat Volta Solar op dezelfde wijze handelde.
Welke van de hieronder getoonde aspecten waren voor u doorslaggevend in uw keuze voor een leverancier van zonnepanelen? Kies max 3 antwoorden
Betrouwbaarheid van de leverancier
Wat viel u in positieve zin op?
De diverse medewerkers van Volta die ik telefonisch gesproken hebben waren vriendelijk en beleefd.
Reactie Volta NXT Zonnepanelen:
Helaas hebben we bij u geen zonnepanelen kunnen plaatsen vanwege asbest in uw dak en de onderconstructie die niet geschikt was voor het plaatsen van zonnepanelen. We hadden hier meer aandacht voor moeten hebben, waarvoor excuses.
We zijn inmiddels een pilot gestart waarbij de monteurs voor plaatsing eerst het dak komen opnemen en daarna pas gaan plaatsen. Hopelijk kunnen dan situaties zoals bij u worden voorkomen.