Vreselijk dat je een eerste aanvraag doet en te maken krijgt met persoon A (belt twee keer op een dag dat ik werk terwijl ik via mail had aangegeven niet aanwezig te zijn), vervolgens neemt persoon B het over (geeft goed advies en prima offerte met mogelijkheid tot vragen stellen), persoon C komt dan met schouwvragen (deze kan ik niet online beantwoorden waardoor ik het hele formulier moet overtypen), dan leest deze persoon niet goed en denkt dat we geen dakpannen meer hebben. Weer gemaild. Persoon D maakt vervolgens een afspraak. Persoon E, de monteurs, moeten het dan oplossen want zonder schouwen zijn er nog heel veel onduidelijkheden.
Ik ben uiteindelijk heel tevreden maar denk dat er dingen zijn die beter kunnen.
Welke van de hieronder getoonde aspecten waren voor u doorslaggevend in uw keuze voor een leverancier van zonnepanelen? Kies max 3 antwoorden
Alles-in-1 pakket (aanschaf en installatie)
Wat viel u in positieve zin op?
Goede monteurs!
Reactie Volta NXT Zonnepanelen:
Hartelijk dank voor uw reactie! Wij nemen uw reactie mee om onze dienstverlening nog verder te verbeteren. Mocht u nog vragen hebben, dan vernemen wij dit vanzelfsprekend graag.