marjo

Om aan de telefoon duidelijke uitleg te geven over btw teruggave,en niet over laten komen of volta dat allemaal regelt,en dat t 3 maanden of langer kan duren voor je de btw terug hebt,wordt allemaal niet vertelt aan de telefoon.

vertelen aan de telefoon niet helemaal eerlijk hoe t met de btw teruggave gaat,doen net of zij dat regelen,maar dat is niet helemaal waar.

Welke van de hieronder getoonde aspecten waren voor u doorslaggevend in uw keuze voor een leverancier van zonnepanelen? Kies max 3 antwoorden

Alles-in-1 pakket (aanschaf en installatie), Kennis en vakmanschap, Snelheid en levering

Wat viel u in positieve zin op?

zeer vriendelijk personeel,werken super netjes.

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Hartelijk bedankt voor uw reactie. Spijtig om te horen dat het traject van de BTW teruggave niet helemaal duidelijk is uitgelegd. Telefonisch geven we altijd aan dat de BTW terug wordt gevraagd door onze accountant. De BTW ontvangt u vervolgens binnen 3 á 6 maanden terug vanuit de Belastingdienst. Daarnaast wordt er in onze handleiding ook uitleg gegeven wat betreft de BTW teruggave. Mocht u verder nog vragen hebben, dan kunt u ons gerust contacteren via onderstaand telefoonnummer: 088-0237480

Score voor Volta NXT Zonnepanelen: 2/5