Beter opruimen. Na installatie is er veel rommel achtergebleven. Dit is opgeruimd door collega-installateurs die een foutieve instaljatie kwamen herstellen

Prima service en begeleiding gedurende het proces + snelle afhandeling van fout bij instaljatie

Welke van de hieronder getoonde aspecten waren voor u doorslaggevend in uw keuze voor een leverancier van zonnepanelen? Kies max 3 antwoorden

Betrouwbaarheid van de leverancier, Alles-in-1 pakket (aanschaf en installatie), Ervaring van familie/vrienden

Wat viel u in positieve zin op?

Snelle service en uiteindelijk professionele montage

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Hartelijk bedankt voor uw reactie!
Vervelend dat er tijdens de installatie veel rommel achter is gebleven. Wij zullen dit terugkoppelen aan het team dat bij u geïnstalleerd heeft, zodat dit in de toekomst niet meer voor gaat komen. Fijn om te horen dat de achtergelaten rommel uiteindelijk wel is opgeruimd. Erg goed om te horen dat de begeleiding prima verlopen is gedurende het proces.
Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons gerust op onderstaand telefoonnummer bereiken:
088-0237480

Score voor Volta NXT Zonnepanelen: 4/5