K.Wauben

Misschien een tip vermeld op een eventuele offerte wie deze installatie uitvoert ,dit om eventuele vragen achteraf te voorkomen (zie boven).Ik was ook in de veronderstelling dat Volta kwam installeren

Alles netjes geregeld hgeen op of aanmerkingen

Welke van de hieronder getoonde aspecten waren voor u doorslaggevend in uw keuze voor een leverancier van zonnepanelen? Kies max 3 antwoorden

Alles-in-1 pakket (aanschaf en installatie), Verwachte opbrengst/rendement, Persoonlijk advies, Betrouwbaarheid van de leverancier, Kennis en vakmanschap

Wat viel u in positieve zin op?

Had gedacht dacht Volta de zonnepanelen kwam installeren echt de Firma De Duurzame jongens kwamen deze installeren ,niks mis mee waren leuke mensen

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Hartelijk bedankt voor uw reactie! Fijn om te horen dat alles netjes geregeld is. Wij werken inderdaad met verschillende onderaannemers.
Het is inderdaad handig om te weten wie er bij u komt installeren. Wij zullen uw feedback meenemen om dit in de toekomst te verbeteren.
Wij wensen u heel veel plezier met uw zonnepaneleninstallatie. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons gerust op onderstaand telefoonnummer bereiken:
088-0237480

Score voor Volta NXT Zonnepanelen: 4.5/5