Wijnen

Als je een fout maakt, reageer dan correct naar je klant en probeer het op te lossen. Niet alleen door de gemaakte fout te herstellen maar ook verantwoordelijkheid te nemen voor de vervolgschade van slechte installatie

De panelen zijn op een plat dak (geen schaduw) op het noorden (!) geplaatst. Na herhaaldelijk melden, heeft het meer dan 2 jaar geduurd voordat Volta dit erkend heeft en de panelen juist heeft geplaats (m.u.v. 1 paneel uit 18). De monteurs gaven aan dat er een grove fout is gemaakt.... Ik ben hierdoor veel opbrengst misgelopen (mijn buurman heeft nl. exact hetzelfde systeem). Volta wil hier niet in tegemoet komen en reageert ook niet op dit verzoek. Je zou je kapot moeten schamen om een systeem zo af te leveren (incl. service contract). Adequater reageren om de fout te herstellen had een hoop gescheeld. Je klant in de kou laten zitten zonder reactie en tegemoetkoming van verlies is ronduit schandalig. We hebben het op een nette manier proberen op te lossen maar formele stappen zijn blijkbaar nodig om dit tot een goed eind te brengen.

Welke van de hieronder getoonde aspecten waren voor u doorslaggevend in uw keuze voor een leverancier van zonnepanelen? Kies max 3 antwoorden

Alles-in-1 pakket (aanschaf en installatie)

Wat viel u in positieve zin op?

Monteurs zijn heel aardig. Fouten kunnen worden gemaakt, maar moeten dan door het bedrijf worden gecorrigeerd

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Hartelijk bedankt voor uw reactie. Spijtig om te horen dat tijdens de installatie de zonnepanelen naar het Noorden zijn geplaatst. Dit is niet hoe het hoort. Onze excuses hiervoor. De zonnepanelen zijn inmiddels naar het Zuiden gemonteerd. De afdeling service zal verder nakijken of u recht heeft op een eventuele vergoeding. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons gerust op onderstaand telefoonnummer bereiken: 088 023 7480

Score voor Volta NXT Zonnepanelen: 0.5/5