L. BROEKMANS

Aanvankelijk was ik zeer enthousiast omdat ik meteen een terugkoppeling kreeg dat de deurklink niet passend was voor de bestelde deur. Zelfs de levering was eerder dan verwacht. Jammer dat de bestelde service van monteren was geweigerd omdat ze dit niet in het zuiden deden. Kreeg wel een adres dat ik zelf moest benaderen
met de mededeling dat ze niet wistte of deze dat wilde dien gezien de afstand. Bij de daadwerkelijke aflevering was de monteur niet van plan deze naar de 10e etage te brengen. Ik had dit van te voren aangegeven dat lift en voordeur makkelijk te bereiken was. Dit was geen probleem kon ik met de chauffeur afstemmen. Na lang aandringen wilde hij dit alsnog doen. Ik ben een alleenstaande vrouw op leeftijd die niet zwaar mag tillen maar toch heb aangeboden en dit werd enthousiast werd geaccepteerd.
Ik kon de deur niet controleren door het gewicht van de deur.
Bij de montage door een eigen ingehuurde vakman bleek dat er scheuren zaten in het slotgat verticaal naar onder en boven.
Het slot hebben we maar niet gemonteerd voor de zekerheid.
Klacht met foto's meteen ingediend.
Er was beloofd een monteur contact op te laten nemen. Dit heeft uiteindelijk meer dan 3 weken geduurd.
Scheuren zijn gerepareerd maar niet naar tevredenheid. Monteur was wel zo vriendelijk de deur beter af te stellen maar helaas heeft dit tot meer dchade geleidt.
Alsnog door eigen vakman op laten lossen maar de schade blijft en oplossing of tegemoetkoming blijft achterwege.

Jammer

Reactie VoordeelDeuren.nl:

Bedankt voor de uitgebreide reactie. Via de website kun je voor enkele provincies in Nederland kiezen voor inmeten en montage. Jou provincie staat daar niet bij. Je kan altijd vragen of de monteur deze extra afstand wil maken. We leveren atijd binnen af, achter de eerste deur. Niet naar boven. Staat duidelijk op de website, bevestigingsmail en uitleg over bezorgen. Dat de chauffeur /monteur het naar boven brengt is tegen de afspraken. Want wie is schuldig als er iets beschadigd aan de deur, hal, woonkamer, enz. De monteur die je hebt ingehuurd was niet bekwaam genoeg waardoor wij jouw klacht zijn komen bekijken en direct hebben hersteld. Dat dit 3 weken kan duren is in deze tijd best snel aangezien kundige vaklieden volledig vol zijn gepland met werk. Na de monteur bedankt te hebben voor zijn inzet en aangegeven te hebben dat je helemaal tevreden bent een mail te sturen om een tegemoetkoming vind ik raar en meermalen aangeven dat je je rechtsbijstand gaat raadplegen is ook vreemd.
Heel veel plezier met je mooie deur en ik weet zeker dat de complimenten elkaar opvolgen met deze deur.
En inderdaad Jammer

Score voor VoordeelDeuren.nl: 0.5/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee
Aangekocht product: