Boeken van hotel ging goed alleen bij de aankomst in hotel was het totaal een andere hotel dan foto’s op jullie site kwa uiterlijk en faciliteiten, ze waren aan het renoveren en je kon als groep nergens zitten in het hotel wat drinken, restaurant was dicht en ontbijt echt matig en weinig variatie. Onvriendelijke personeel, kleine kamers en echt niet voor gezinnen met kinderen. Echt geen 4 sterren hotel en totaal niet waard voor je geld dus echt weg gegooid geld als je deze hotel boekt voor ontspannen en gezelligheid.
Sterke punten Voordeeluitjes.nl
Je kan op jullie site duidelijk alles zien en vinden alleen soms komen de foto’s niet overheen met het echte hotel en dat is jammer , want wij gaan wel op foto’s af soms dat het netjes en mooi is en bij aankomst blijkt toch heel anders te zijn en als dat vaker gebeurd dan boeken we niet meer via hier want dan word je in de maling genomen en boek je iets krijg je iets anders en dat is niet leuk.
Echt de echte foto’s van hotels en faciliteiten zetten en kijken of het ook echt klopt zodat mensen niet voor verassingen staan als ze eenmaal daar zijn.