Productinformatie op de website

Terpstra

Goede ervaring

Ja. Warmteservice Drachten heeft zijn uiterste best gedaan om in heel Nederland een water reservoir van Sphinx Palma Bianca ( Amsterdams wit / klassiek wit ) te vinden. Dat is jammer genoeg niet gelukt. Met dank en respect voor de inzet van uw personeel. Als techneut en organisatie adviseur is mijn advies. Stop met dit soort onderzoeken. Steek het geld in salaris van uw personeel. Misschien hebben ze dan ook een beetje pensioen na hun

Zeker.Er is mij op bestelling geleverd een complete set Ideal Standard Eurovit closet combinatie. Tot twee maal zat er een scheurtje op de zelfde plaats achter onder. Ik heb gemotiveerd waar de oorzaak van de fabrieksfout zou kunnen liggen. Daar heb ik nimmer een uitslag c.q. antwoord op gehad. Dit lijkt me zorgelijk. U stuurt mij dit verzoek op kosten van de consument voor een verbetering van wat ??? Zee eend verhaal? Ik heb onnodige kosten en tijd gespendeerd voor uw bedrijf. Vind ik niet erg. Maar steek uw kop niet in het laag veen. .Vr.Gr. Henk Terpstra.

Score voor Warmteservice.nl: 4/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja
Woonplaats Fochteloo