Hein

Het product was ik kocht werkte niet naar behoren. Ik heb het artikel moeten retouneren. Hond.nl heeft dit prima afgehandeld en heeft het volledige bedrag terug gestort. Mocht ik in de toekomst weer iets nodig hebben, kijk ik zeker op hond.nl met de wetenschap dat deze webshop te vertrouwen is.

Uw ervaring

Ik heb een anti-blafband besteld omdat deze ook trillingen van de stembanden zou opvangen, om daarmee te proberen het excessief piepen van onze hond te stoppen. Het product werkte helaas niet, terwijl het goede recenties krijgt oa op Amazon.

Mogelijk was het defect, maar ik vermoed dat het apparaat gewoon niet sensitief genoeg is. Ik heb het ook op mijzelf getest, nadat resultaat uitbleef. Pas bij veel en hard geluid geeft de band een correctie, meer dan van het product verwacht mag worden.

Ik heb het product kunnen retouneren na wat mailverkeer met de mensen achter hond.nl. Ik heb voor de zekerheid niets versteld of verknipt aan het product, daardoor kon ik het onbeschadigd terugsturen. Het doosje was natuurlijk weer niet zonder het te beschadigen te openen, maar daar deed hond.nl uiteindelijk niet moeilijk over. Ik heb het volledige aankoopbedrag terug gekregen.

Hoewel het product me niet kon bekoren heeft hond.nl dit prima afgehandeld. Mocht ik in de toekomst weer iets nodig hebben, kijk ik zeker op hond.nl

Score voor Webshop Voor Honden: 4/5
Beveelt u dit bedrijf aan Ja
Aangekocht product: Petsafe pdbc-300-20