Zeer slecht bedrijf Ja dat klopt, in de winkel word je vriendelijk geholpen, alles kan, mooie korting ( wanneer betaal je de goede prijs ? Het lijkt wel Turkije ). Je bent zo gelukkig, want je hebt je nieuwe bank gekocht. Kijk eerst maar zeer goed op je koopovereenkomst wat de verkoper er op gezet heeft voor je je handtekening zet, want anders ben je de SJAAK. Vele keren gaat dit FOUT EN JE HEBT GEEN POOT OM OP TE STAAN, want jij hebt getekend. Dan begint de ELLENDE. Veel te lange levertijd. Als je product geleverd word, moet je eerst betalen voor je het mag zien. Dus bij klachten begint de ELLENDE, ze lossen Niets op, wijzen alles af en zoek het zelf maar uit. Ga maar naar de geschillencommissie en of de Rechter en span maar een zaak aan. Zo ga je toch met je klanten om tegenwoordig bij Woonsquare, maar dit doen ze al jaren zo, dus ze weten niet beter, gewoon zakken vullen en rotzooi verkopen, zo werkt dat bij Woonsquare. Helaas ben ik er zelf ook al 2 keer ingetrapt ( stomme idioot ) en nu zit ik weer met een groot probleem dat ze weer niet oplossen, want er is niets aan de hand zeggen zei, en het valt allemaal binnen HUN MARGES. Ja, dat zou ik ook zeggen als iets niet goed is, maar daar los je geen problemen mee op. Weer zeer bedankt voor de zeer zeer slechte service Woonsquare bij de aankoop van mijn HOEKBANK MILANO voor € 2800,00 en ik ben weer flink genaaid door jullie, vele gebreken maar niets oplossen, maar een troost we zien elkaar weer terug voor de Rechter en dan zullen we wel zien hoe groot jullie MARGES zijn. TOEDELOE