Ben zeer teleurgesteld in dit bedrijf je wordt besodemiterd waar je bij staat. Ik ging bij Prominent kijken voor twee relexstoelen. De prijs was me iets te hoog. Vervolgens gingen we op dezelfde Woonboulevard kijken bij Woonsquar. Werden bediend door een aardige welbespraakte dame. Ik en mijn partner zijn de 80 jaar al ruim gepasseerd.. Zij kwam met prijzen voor een relaxstoel die de prijs van Prominent benaderde. Toen begon het spelletje zij ging naar bekeden met de prijs en riep vervolgens een andere verkoper erbij. Die deed de prijs van de stoel aanzienlijk naar beneden beide stoelen kon ik krijgen voor 2999,00€ Wel nog een wat hogere prijs dan die we in gedachte hadden maar dachten dat we een redelijke prijs betaalden. Bij het vastleggen van het contract werden we zodanig gepusht dat we zelfs akkoord gingen dat we niet meer iets anders wilden. Stom van ons maar we gingen er op in!!! Thuis gekomen ging ik op internet kijken naar Woonsquare en zag tot mijn verbazing dat de stoel die we gekocht hadden slecht 1321,00 € koste. We waren door het personeel bedonderd waar we bij stonden. Vervolgens een klacht ingediend maar niets vernomen. In iedergeval geen bedrijf waar je van op aan komt. Overigens het bezorgen aan huis kost ook nog eens 125€!!! Mensen pas op als u bij dit bedrijf iets koopt!!!