Eind 2019 een boxspring inclusief topper gekocht ter waarde van 1200 euro. Na 4 maanden kregen we kuilvorming in beide matrassen ondanks de topper waardoor we nieuwe matrassen moesten bestellen. Dit is door de Woonsquare klantenservice netjes omgeruild. Helaas na 3 maanden weer hetzelfde probleem, toen waren ze al minder enthousiast om de matrassen weer om te ruilen en werd het eerst als “zo hoort het” bestempeld. Uiteindelijk weer nieuwe matrassen gekregen maar helaas, weer kuilvorming. Dit keer lag de blaam ook bij de topper en moesten we nog een keer een nieuwe topper bij hun aanschaffen als we ook de matrassen weer omgeruild wilde krijgen. Zodoende een topper uitgekozen van 600 euro. Worden we naderhand gebeld door de klantenservice dat de gekozen topper niet goed genoeg zal zijn en dat we ze een andere topper aanraden. Topper Ritz van 800 euro. Uiteindelijk met 27% korting gekregen als coulance. Helaas ondanks 3x nieuwe matrassen gehad te hebben en onmogelijk op de topper te kunnen liggen omdat deze alles behalve comfortabel ligt zitten wij nu met ons handen in het haar. Woonsquare heeft aangegeven geen verdere ondersteuning te geven omdat kuilvorming normaal is in matrassen van 3 maanden & dat de topper zo hard is (terwijl hij in de winkel zachter ligt). Kortom, 1200 euro uitgeven voor 3 maanden een goed bed, daarna moet je weer een nieuwe kopen.