WNJ van den Berg

Het was een vlotte services Maar wat ik wel raar vond dat ik zoveel verzendkosten moest betalen en er zat maar 1 postzegel op.Dat vond ik niet kloppen.

Vlotte services

Reactie Xitin Beads:

Helaas bestaan de verzendkosten niet alleen uit de kosten van een postzegel. Omdat er verzendkosten worden gerekend moeten we daar BTW over afdragen. Die BTW zit niet in de inkoop van de postzegel omdat Postnl daarvan is vrijgesteld, maar komt bij ons als bedrijf wel extra als door ons af te dragen belasting bovenop de kosten van een postzegel. Daarnaast komen er verpakkingskosten, een envelop, een adreslabel en betaalkosten bij een kleine transactie als deze kijken en moet je envelop ook nog door iemand naar de post worden weggebracht. Alles bij elkaar opgeteld kom je dan op het bedrag wat wij aan verzendkosten vragen, dat was in dit geval 2,95 euro. Daar verdienen we dus niets op maar het vergoed alleen de door ons gemaakte kosten. Deze kosten zijn voor ons niet gratis dus die rekenen we door. Zeker bij kleinere bestellingen zoals in dit geval. Hoe hoger het bestelbedrag hoe meer van deze kosten wij op ons nemen. Deze kosten kunnen we ook in onze artikelen verrekenen, maar dan moeten we de artikelen duurder gaan maken en betaal je vaak meer dan als we dit eenmalig in de verzendkosten berekenen,

Score voor Xitin Beads: 3.5/5
Zou je dit bedrijf aanbevelen? Ja
diamond steentjes