Had o.b.v. goede beoordelingen en prijskaartje meer verwacht. Ik heb de training net achter de rug en ik moet zeggen dat ik er nog niet over uit ben of ik mijn leerdoelen heb bereikt. Inhoudelijk is de theorie erg nuttig en leerzaam en deze is zeker aan de orde gekomen. Wellicht is daarom minder aandacht besteed aan de persoonlijke leerdoelen? Daarnaast ben ik niet tevreden over de technische voorbereiding: geen alternatief filmpje gezocht omdat ‘dat ene filmpje' niet meer af te spelen was op YouTube en niet oefening kunnen opnemen omdat iPhone van de trainer niet compatibel was met de laptop. Had o.b.v. de goede beoordelingen en het prijskaartje meer verwacht. Ik heb de training net achter de rug en ik moet zeggen dat ik er nog niet over uit ben of ik mijn leerdoelen heb bereikt. Inhoudelijk is de theorie erg nuttig en leerzaam en deze is zeker aan de orde gekomen. Wellicht zijn daarom sommige persoonlijke leerdoelen voor mijn gevoel deels onderbelicht gebleven? Daarnaast ben ik niet tevreden over de technische voorbereiding: geen alternatief filmpje gezocht omdat ‘dat ene filmpje’ niet meer af te spelen was op YouTube en niet oefening kunnen opnemen omdat iPhone van trainer niet compatibel was met de laptop. Verder was ik gecharmeerd door de directheid van de trainer en de amicale en gezellige sfeer. Tegelijkertijd had deze directheid in sommige gevallen voor mijn gevoel wat minder gekund.