Was bij Zeetours,, event,,28-09-2025 geweest en dacht dat ik een cruise boekte ,maar dat bleek een Optie te wezen tot 04-10-2025 de medewerkster zei dat ik dan waarschijnlijk op 01-10-2025 dan de E-mail op de computer zou hebben .Ik vond dat achteraf wel prettig, omdat het op de,, event ,,enorm druk was en dat je veel indrukken opdoe .Ik vroeg of ik ook bij jullie op kantoor alles nog even na kon laten checken en eventuele vragen kon stellen .Want ik ken als 70 jarige niet zo goed met de computer omgaan en ik vraag niet alles aan m,n kinderen of kleinkinderen. Dus gebeld en ik werd vriendelijk te woord gestaan door een mannelijke medewerker van jullie en zodoende kon ik al op 03-10-2025 om 15.00 terecht .De mevrouw nam alle tijd voor mij en toen het contract getekend. Ik had besloten dat ik het geld in 1x zou betalen en had dat op de 04-10-2025 al gedaan ,alleen jammer dat ik toen gelijk een Herinnering E-mail gestuurd kreeg .Alleen moet ik nog een excursie uitzoeken en door bellen op de pdf e-mail maar dat word ook al weer een puzzel (alles in het Engels ) op deze enigste E-mail de andere waren allen wel in het Nederlands, P.S vroeg mij wel af Vroeg boek of Later boeken, want korting krijgen van 50 euro krijg je pas bij besteding boven de 2000 euro in kleine letters
Verbeterpunten of tips voor Zeetours:
niet zo snel herinnering e-mail sturen ,
excursie pdf in het ,,Nederlands,, misschien omdat dat de enige E-mail tussen de andere pdf bestanden Engels is.
Reactie Zeetours:
Beste Tromper,
Hartelijk dank voor uw uitgebreide feedback en het delen van uw ervaring met Zeetours Cruises. We zijn blij om te horen dat u goed geholpen bent en dat u de tijd heeft genomen om ons te informeren over uw ervaring, zowel tijdens het event als achteraf.
Het is fijn dat u de begeleiding bij het boeken als prettig heeft ervaren. We doen ons best om onze klanten op alle mogelijke manieren te ondersteunen, en het is goed om te weten dat de persoonlijke aandacht die u heeft ontvangen op ons kantoor gewaardeerd werd. Wat betreft de herinneringse-mail, excuus voor het ongemak.
Vroeg boeken of laten boeken kan allebei voordelen hebben, daar is helaas geen eenduidig antwoord op te geven.
Mocht u nog verdere vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen u graag verder.
Team Zeetours Cruises