Als professionele klant ben ik gedwongen om op levering binnen een redelijke termijn te staan tijdens en na corona heeft de produktie overal gehaperd + het magazijn van zelektro is van bornem naar gent verhuisd 2 elementen om rekening mee te houden met dat gedrag van 'hier & nu, en niet anders' doe ik niet mee het afgelopen jaar heb ik voor 1.000'en euro's bij zelektro gekocht en ja, ik heb verdomde leveringsproblemen gehad met één (1) enkel artikel dat was een zekeringenkast voor 192 modules mag je gerust een loeier noemen weegt bijna 30 kg herhaaldelijk bellen lukte niet 'belt u later nog eens terug' maar na 3 weken kwam de kast uit de kast ;-) alle andere artikelen werden binnen de week geleverd voor mij is zelektro nog altijd super+ iedereen heeft een dipje ze hebben een hyperinteractieve zoekfunktie op hun webstek op de leveringslijsten staat een foto van de geleverde produkten hun communicatie is duidelijk, tijdig + ter zake zelektro geeft de grote jongens die internationaal 'werken' - en waar ik ook klant ben - het nakijken doe zo voort, jongens !