Nicole

Kocht een A.B via hun bol.com partnerschap op bol Is wel opgestuurd als brievenbus post maar nooit afgeleverd. De tracktrace van postnl geeft aan dat het wel is afgeleverd maar er zit niks in de brievenbus. Meteen gemeld maar dan doen ze helemaal niks voor je en met de melding dat ik dat zelf maar met postnl moet uitzoeken. postnl geeft aan dat alleen de afzender klacht kan indienen en ik zit nu tussen wal en schip en dit bedrijf verschuilt zich daarachter Dit bedrijf neemt dus geen enkele verantwoordelijkheid. Zeer slechte service van dit bedrijf en ruim 45 euro foetsie Laat het er niet bij zitten NIET NETJES ? NOU WORDT IE HELEMAAL MOOI DAT IK DIT DOE IS OMDAT IK VAN U GEEN OPLOSSING KRIJG. WEET U WAT NIET NETJES IS, UW KLANTEN EN VERANTWOORDELIJKHEDEN AFSCHUIVEN NAAR POSTNL. ZOALS AL EERDER GEMELD POSTNL GEEFT ZELF AAN DAT ALLEEN DE AFZENDER (EN DAT BENT U) EEN CLAIM KAN INDIENEN EN DAT WEET U MAAR AL TE GOED. ALS HET ALS BRIEVENBUSPOST VERZONDEN IS DAN KOMT ER NOOIT EEN HANDTEKENING EN OOK POSTNL ZAL ZICH DAAR ACHTER VERSCHUILEN WANT HET IS DAN OOK NIET VERZEKERD VERZONDEN. ALS U GOED BENT VOOR UW KLANTEN DAN ZOU U INDERDAAD GEWOON EEN NIEUWE ZENDING KLAAR MAKEN EN OPSTUREN. DAT HOORT BIJ GOED ONDERNEMERSCHAP. HET IS VIA BOL AANGEKOCHT EN DIE HEB IK NU OOK INGESCHAKELD OMDAT U GEZIEN UW DRIE VOORGAANDE REACTIES TOCH NIET THUIS GEEFT.. Inderdaad vandaag door zonweringtekoop vervolgd. Er is een nieuwe opgestuurd en aangetekend afgeleverd zoals het hoort. Ben trouwens niet de einge die dit met postnl overkomt want het regent klachten over dit soort praktijken van postbezorgers. Het bedrijf heeft uiteindelijk het probleem alsnog netjes opgelost. Vind het wel jammer dat je zo hard aan de boom moet schudden maar eind goed al goed dus naar tevredenheid opgelost. en daarom ook de feedback weer aangepast.

Score voor Zonweringtekoop.nl: 5/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja