Moniek

De enige vorm van kritiek betrek de digipolis waarin documenten moeten worden geüpload. Dat was bij ons helaas een zootje geworden. Er waren veel onnodige telefoontjes van de administratie voor aanleveren van gegevens die niet konden worden geüpload of formulieren die wel waren ingediend en zoek waren geraakt en alsnog via de mail moesten worden ingediend. Dat gaf wat onnodige stress.
Graag had ik nog in het ouderschapscontract de "Wat als het kind of bij de ene of bij de andere ouder wil wonen" en de financiële consequenties daarvan erin vermeldt zien staan. Dat was helaas niet mogelijk. Wel is het fijn dat we als het zover is, met de bemiddelaar weer contact op kunnen nemen. Onze bemiddelaar is een hele aardige warme vrouw met veel inlevingsvermogen. Denkt graag mee en bemiddelt op een prettige doch duidelijke manier zonder onderscheid te maken voor de een of de ander. Kijkt wel wat reëel en billijk is en kan dat ook goed verwoorden. Heeft ook verstand van financiële kwesties. Er was nooit spanning als ze bij ons over de vloer kwam. Het was soms zelfs wel gezellig, ook samen met de financieel adviseur erbij! Dat was voor ons van groot belang. Al die toeters en bellen, daar houden we niet van.. Afspraken werden snel nagekomen..
Ook onze financieel adviseur is fijn in de communicatie; met haar is het Zorgeloosch proces nog niet helemaal afgerond. Even nog naar de notaris..

Score voor Zorgeloosch Scheiden: 4.5/5