Zorgeloosch is een scheiding helaas niet, maar ook niet met deze bemiddelaar.
Sommige gesprekken voelden als overbodig aan, sommige gesprekken hadden we al zelf uitgewerkt en gingen we alsnog een lange zit aan omdat de vrouw in kwestie ons voorbereid document vooraf niet had gelezen en er om kon lachen.
Afspraken over bijv. pensioen waren niet goed uitgewerkt. We namen afstand, maar toch is in het convenant opgenomen dat ons bijzonder pensioen premievrij blijft o.i.d, oftewel, ongewijzigd. Als onkundigen lees je daarover heen en vertrouw je erop dat de mediator dit geregeld heeft.
Tijdens gesprekken werd soms een mening gevormd door de mediator, en later iets roepen waar je wel degelijk iets over gezegd hebt wordt je ook nog kwalijk genomen.
Later bij gesprekken waarbij de ex-partner niet meer nodig was, kreeg zij ook mails m.b.t evaluatieformulieren waardoor ze dus ook op de hoogte was dat een gesprek gevoerd was. Natuurlijk niks over de inhoud, maar niet zo professioneel.
Is alles dan zo slecht? Wat betreft dat gedeelte wel, maar de financieel adviseur is een kundig man die je alles kunt vragen en ook goed meedenkt. Hij is dan ook degene die de 5 sterren verdient.
Reactie Zorgeloosch Scheiden:
Beste klant,
Wat vervelend dat je het scheidentraject zo hebt ervaren.
De mediators van Zorgeloosch streven er altijd naar om onpartijdig te zijn en zorgvuldig te werk te gaan. Dit vinden we erg belangrijk.
We vinden het jammer dat de onvrede achteraf is aangegeven. Omdat we vanwege privacy redenen niet inhoudelijk reageren op het platform zal de bemiddelaar nog hierover contact met je opnemen.
Hartelijke groet,
Zorgeloosch