2079 beoordelingen
Totaaladvies en uitvoering
Informatievoorziening op onze bedrijfswebsite

René Jansen

Met enig voorbehoud met dit bedrijf in zee gegaan. Het voorbehoud kwam voort uit de ietwat agressieve werving wat offerte aanging. Het liefst direct tekenen terwijl wij toch echt voor een oriënterend gesprek gingen. Na tekenig nog wat specifieke afspraken gemaakt ten aanzien van de betaling. Op 19 september was het zover. De douche werd geplaatst. Bij het begin bleek dat de breedte van de schuifdeur niet paste. Deze had een maximale breedte van 170cm. De breedte van de douche van muur tot muur was 196cm. Wat nu te doen? Nog enig overleg besloten aan weerskanten een extra ‘opvulling’ te doen van pakweg 10cm. Een mindere start dus! De rest van de werkzaamheden zijn correct uitgevoerd op een paar knelpunten na. Deze zijn vandaag 1 oktober verholpen. Samengevat: naast het geweldige product zeer tevreden met het eindresultaat. Door aantrekking van een extra medewerker die verantwoordelijk is voor de controle op de geïnstalleerde douches etc. is de klantvriendelijkheid van dit bedrijf en dus ook de interne organisatie met sprongen vooruit gegaan. Wij zijn nogmaals zeer tevreden. Maar maak voor uw eigen geruststelling goede afspraken met dit bedrijf en laat dit op papier zetten! Succes!,

Score voor Zwaluw Comfortsanitair: 5/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja