Inmiddels hebben wij onze nieuwe inloopdouche nu driekwart jaar en zijn er nog steeds erg blij mee. Ik neem ook geen woord terug van mijn eerdere recensie voor wat betreft de uitvoering van de werkzaamheden. Dat blijft prima. Maar in diezelfde recensie noemde ik ook dat er aan de planning nog wel een en ander te verbeteren valt. Dat geldt ook voor andere "kantoor" aspecten: de communicatie kan en moet veel beter en daaraan gekoppeld ook de planning. Niet glashard beweren dat de klant het fout in zijn agenda heeft staan, terwijl de fout bij het bedrijf ligt. De communicatie mag ook beter. Als je belt, krijg je vaak een bandje met de mededeling dat je wordt teruggebeld. Dat gebeurt dan weer wel en dan weer niet en in de tussentijd zit je maar te "vangen". De aanleiding voor dit stukje is de meest recente ervaring: de chatbot. Deze zou mijn probleem/vraag doorgeven naar de juiste persoon en dan hoorde ik wel iets. Dat is nu ongeveer 14 dagen geleden en ik heb nog steeds niks gehoord. De vraag heb ik zelf kunnen beantwoorden, dus dat is niet geen punt meer, maar ik vind het ronduit slecht dat een zichzelf respecterend bedrijf zo omgaat met zijn klanten.