Erica
Dat is zeker goed te noemen.
- Sterke punten, verbeterpunten of tips, we horen het graag!
- Ik heb geen op of aanmerkingen. Alles loopt zoals het moet gaan.
Dat is zeker goed te noemen.
Super geholpen via whatsapp en daarna werd ik nog telefonisch te woord gestaan om geen verschil van uitleg te hebben. Binnen een paar dagen was de heren Josh armband binnen.
positief!!
Heel blij met mijn oorbellen
Het was een mooie website en ik ben heel blij met mijn sieraden.
Het is een duidelijk website en alles spreekt voor zich.
Mooie oorbellen, snel geleverd.
Geweldig!! Altijd snel geleverd en altijd een fijne communicatie, mocht dat nodig zijn!
Hele leuke webshop
Hele betrouwbare website. Snelle levering ,ixxx ringen zijn echt. Netjes verpakt ben heel tevreden over deze website.
Ik bestel regelmatig mooie sieraden. De laatste keer waren de oorbellen niet meer in de kleur die ik had besteld in voorraad. Voor dit ongemak kreeg ik een mooi armbandje. Had niet gehoeven, maar wel een leuk gebaar van het team van 't Juffie!! Heel erg bedankt!
Fijn bedrijf
boven verwachting
10+
't Juffie verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
't Juffie heeft de volgende resultaten bereikt:
positief!!
Heel blij met mijn oorbellen
Het was een mooie website en ik ben heel blij met mijn sieraden.
Het is een duidelijk website en alles spreekt voor zich.
Mooie oorbellen, snel geleverd.
Hele leuke webshop
Fijn bedrijf