Mr saeed
Geweldig!
Duidelijk, transparant en snel.
snel en vriendelijk
Wederom een Top ervaring! Vanaf het moment van contact tot afsluiten van de lease, goede communicatie en snelle service. Team 0800autolease Bedankt!!
Direct goed en vlot contact, snelle reactie en communicatie! Ik hou daar van!
Super service en snell
Electrical installations home and store renovations
Top bedrijf top service heel vriendelijke medewerkers en alles snel geregeld, ik bedank Maurice ook even persoonlijk !!
very fast and pleasant service! The car can be picked up in one week!
snel en gemakkelijk, raad ik aan!
Vlotte communicatie
Zeer vriendelijk en snelle reactie! Bedrijf zet zich in voor de best mogelijke lease deal en houdt klant zorgvuldig op de hoogte!
Ze hebben heel goeie medewerkers ik ben er echt heel erg blij mee ook heel goeie service,ga zo door.❤️
Enorm fijn contact na vele leasemaatschappij geprobeerd te hebben. Waarbij de meeste Slecht communiceren krijg ik hier altijd een antwoord. Duidelijke en eerlijke hulp van deskundigen.
0800autolease verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
0800autolease heeft de volgende resultaten bereikt:
Geweldig!
Duidelijk, transparant en snel.
snel en vriendelijk
Direct goed en vlot contact, snelle reactie en communicatie! Ik hou daar van!
Super service en snell
Electrical installations home and store renovations
very fast and pleasant service! The car can be picked up in one week!
snel en gemakkelijk, raad ik aan!
Vlotte communicatie
0800autolease heeft de volgende resultaten bereikt: