9 /10

checkbox94% beveelt 123 wonen huurders aan!

Hoe enthousiast was de medewerker?
Hoe was de marktkennis van de verhuurmakelaar?
Hoe was de presentatie van de gehuurde woonruimte online?

Saptak Bose

Very positive and very helpful . Have been renting with them for 2 years now and have always been presented with good solutions and speedy response

Zijn er nog makelaars in het bijzonder die u een compliment wilt geven en waarom?
Paul Stint , Donna
Apartment Rental

Lisa

Zeer prettig

Daan, voor zijn geduld van mijn vragen en het meedenken in de punten waar ik onzeker over was maar ook zijn enthousiasme.
Rijkmanstraat Deventer

Huurder

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Slechte ervaring. Heb heel erg lang gewacht en moest zelfs juridische stappen ondernemen om mijn borg terug te krijgen. Ik kreeg steeds een ander verhaal en werd echt niet serieus genomen. 123wonen deventer.

Huur woning

Marion Zwoferink

Als heel prettig. Er word goed meegedacht.

Daan! Het contact was meteen heel relaxed, en hij was niet eens boos toen ik een half uur te laat kwam bij de sleuteloverdracht omdat ik niet bij de flat kon komen door wegopbrekingen, en ik maar rondjes bleef rijden. Sorry nogmaals daarvoor!

Sovan

Super ervaring gehad ! Zou het zeker aanbevelen

Barbara en Paul voor hun vriendelijkheid, eerlijkheid, snelle reacties en het netjes afhandelen van alle zaken
Huren

Tessa

snel en fijn

Barbara en Paul, omdat ze continu bereikbaar waren en enorm snel reageerden of antwoord konden geven op alle vragen.
hoekhuis

Call me mother

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

I actually want to complain about the review company ITSELF. HOW DARE YOU ASK ME TO CHANGE MY REVIEW YOU BEGGARS

I WANT TO COMPLAIN ABOUT THE AUDACITY YOU HAVE TO ASK ME TO CHANGE MY REVIEW. OFC 123WONEN HAS GOOD REVIEWS IF YOU REMOVE THEM FOR NO GOOD REASON. FAKE!!!
NOTHING, because they didn't even try to help me

Zeer goed geholpen door 123 Wonen Den Haag

Wim en Linda, bedankt voor alle hulp!

Jo-elle

Snel, klantvriendelijken vakkundig geholpen

123 wonen team
Huurwoning

Bultink

Top bedrijf !

Ruben J

Heel soepele en snelle communicatie, voelde je meteen op je gemak bij de bezichtiging, vriendelijk, sympathiek, alleen maar positieve punten!

Daan was een topper. We voelden ons meteen op ons gemak.

Maritza

Our experience couldn't have been better! Having been confronted with the frustrating search for accommmodation following our recent arrival in the Netherlands, our problems ended with 123Wonen, and a wonderful apartment they helped us to find in Deventer.

Pricipally Daan Aarnink and Victoria, but there must have been others involved in their office.
Apt.

Max

+ gratis catalogus/service! + (goede) communicatie via e-mail (niet zo'n dom text-vlak op een website) + snelle reacties en vriendelijke medewerkers (e-mail EN telefoon) + super makkelijk een woning zoeken zonder aan te hoeven melden. 123 wonen is een frisse verrassing in een zee van websites waar je voor moet betalen. Voordat ik bij 123 wonen kwam had ik al meerder websites bekeken en gebruikt (alle zonder succes). Ik vond het (zeker als student) ongelofelijk hoe veel websites je een abonnement aansmeerde voordat je de website überhaupt kon gebruiken. Na voor meerdere website te hebben betaald en elke keer per woning een nieuwe, enthousiaste brief te hebben moeten schrijven, schatte ik mijn kansen bij 123 wonen laag in. Bij 123 wonen was het namelijk zo simpel als: 1) zoeken op een locatie 2) een woning vinden waar je interesse voor hebt. 3) Je naam en e-mail adres achter laten. Dat vond ik zo simpel dat ik eerlijk gezegd dacht dat het niks zou worden. Maar toch kreeg ik een paar e-mails terug! Met een super handige lijst met vragen die de de verhuurde wilde weten. Super snel kreeg ik steeds een reactie op mijn e-mails en ik wist gelijk waar ik aan toe was. Als student moet je misschien wel even wennen aan de hoeveelheid documenten die van je worden gevraagd, maar dat werkt nou eenmaal anders dan bij een kamer. Het maakt eigenlijk niet zo veel uit of je twijfelt om bij 123 wonen iets te zoeken omdat het ten eerste toch gratis is en interesse tonen in een woning is super simpel. Ik zou 123 wonen zeker aanraden voor als je naar een woning zoekt. (en heb dat ook al meerdere keren gedaan)

Ik ben eigenlijk over alle medewerkers van 123wonen erg tevreden. Communicatie verliep altijd fijn en was zonder problemen.
Appartement/woning

anonymous

Erg vriendelijk personeel die zich inzet voor de klant!

Snelle reactie bij vragen.
appartement

anonymous

Positief, vlot antwoord. Alleen maar positief!

Daan en Pascalle. Daan voor zijn openheid en eerlijkheid. Pakt direct bepaalde zaken op. Pascalle voor de vlotte communicatie!
Appartement

123 wonen huurders verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

123 wonen huurders heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9/10
  • checkEerste review geschreven op 19 mei 2017

123 wonen huurders

Vanuit inmiddels 28 vestigingen bemiddelen wij bij de huur en verhuur van woningen in Nederland. Voor zowel beleggers als woningcorporaties maar ook voor mensen die hun te koop staande woning willen verhuren. Bent u verhuurder? Laat dan uw review achter op de Verhuurders pagina

Westersingel 3

9718 CA Groningen

Hoe enthousiast was de medewerker?
Hoe was de marktkennis van de verhuurmakelaar?
Hoe was de presentatie van de gehuurde woonruimte online?

Saptak Bose

Huurder

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Huur woning

Marion Zwoferink

Als heel prettig. Er word goed meegedacht.

Sovan

Call me mother

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

NOTHING, because they didn't even try to help me

Zeer goed geholpen door 123 Wonen Den Haag

Wim en Linda, bedankt voor alle hulp!

Jo-elle

Snel, klantvriendelijken vakkundig geholpen

123 wonen team
Huurwoning

Bultink

Top bedrijf !

Ruben J

Daan was een topper. We voelden ons meteen op ons gemak.

Maritza

Apt.

Max

Appartement/woning

anonymous

Erg vriendelijk personeel die zich inzet voor de klant!

Snelle reactie bij vragen.
appartement

anonymous

Positief, vlot antwoord. Alleen maar positief!

Appartement

123 wonen huurders heeft de volgende resultaten bereikt: