- Verbeterpunten of tips
Helaas precies dezelfde ervaring als de anderen met 1 ster (misschien zijn de slechte reviews de reden dat dit bedrijf de samenwerking met Trustpilot heeft stopgezet, want ineens kon ik ze daarop niet meer vinden).
In december hele vriendelijke intake gehad waarin het budget en zoekgebied duidelijk zijn gecommuniceerd. Dit was een prima budget, ging lukken, werd mij verteld.
Na 1,5 maand zelf maar eens contact opgenomen hoe het ervoor staat. "Wij adviseren je het zoekgebied etc. te vergroten want het gaat zo niet lukken." Raar, want ik zag zelf genoeg woningen vrijkomen, dus ging ik zelf ook maar reageren (inmiddels zelfs zelf een bezichtiging kunnen regelen). Wat bleem: het zoekgebied was onjuist en veel te klein ingevuld!
Omdat ik toen al geen vertrouwen meer had, heb ik mijn ongenoegen ge-uit en gezegd dat ze of langer moeten doorzoeken of ik de helft van mijn geld terug wil. Geprobeerd te bellen om erover te praten, keurig een belverzoek ingediend via de website, NOOIT teruggebeld. Het moest allemaal via de mail.
Nu, 4,5 maand verder, krijg ik ineens allemaal bevestigingsmails binnen die ik eerder nooit heb gehad (betekent dit dus dat er al die maanden nergens op is gereageerd?!), maar VER buiten mijn zoekgebied (maar dat hoort volgens hun bij de 'strategie': reageren op woningen waar ik niks aan heb is een strategie?!). Al die tijd netjes gebleven maar nu ben ik er echt helemaal klaar mee en eis ik minimaal de helft van mijn geld terug.
Wij hebben dit bedrijf ingehuurd omdat we wisten dat we per 1 maart uit onze woning moesten, maar in plaats daarvan zijn wij €700,- kwijt en hebben we nog steeds geen woning dus zitten wij bij mijn ouders in. Om nog maar niet te beginnen over de stress en frustratie die ik heb gevoeld. Dit bedrijf maakt naar mijn mening misbruik van de krappe huurmarkt en de benarde situatie van huurders. Ga er niet mee in zee maar reageer zelf (via Stekkies ofzo).
- Sterke punten
- Aan het lijntje houden