Wim S.

Snelle levering, duidelijke uitleg over de soorten apapters

juiste aanbeveling over de keus

Prima prijs, alles keurig op tijd

E.M. Hage

Goed produkt, snelle levering.

Superbedrijf! Duidelijke website en vlotte levering !!

de door mij bestelde adapter was voor een laptop uit 2011, deze hadden ze gewoon op voorraad :)

Ik kan op dit moment niets bedenken wat een verbeterpunt zou kunnen zijn

Goede service!

Snelle levering, veel opties

Amy Kosse

Geleverd zoals beschreven, oplader doet het prima!

Allemaal positiefs.

Voldoende info. Veel op voorraad. Eerlijke levertermijn pas na betaling.

Levertermijn naar andere landen langer dan standaard en staat niet van begin af aan vermeld. Zou hem graag terugsturen omdat we onze originele kabel teruggevonden hebben, maar dat zou me meer dan de... Levertermijn naar andere landen langer dan standaard en staat niet van begin af aan vermeld. Zou hem graag terugsturen omdat we onze originele kabel teruggevonden hebben, maar dat zou me meer dan de helft van zn prijs kosten. Ik zit er dus onnodig mee. ?

De ervaring die ik had zijn positief. Dat de accu lichter is en dus sneller leeg is dan verwacht, kan ook net zo goed bij mijzelf liggen omdat ik te weinig 'verstand' van dit soort zaken heb.... De ervaring die ik had zijn positief. Dat de accu lichter is en dus sneller leeg is dan verwacht, kan ook net zo goed bij mijzelf liggen omdat ik te weinig 'verstand' van dit soort zaken heb. Achteraf had ik dus graag een iets zwaardere gehad.

De vlotte afhandeling.

Ja, ik zou graag in lekentaal uitleg willen al ben ik mij bewust dat dit moeilijk is. Ik had ook kunnen bellen wat ik niet gedaan heb. Misschien was dan mijn 'vraag' wel beantwoord. Het was al een... Ja, ik zou graag in lekentaal uitleg willen al ben ik mij bewust dat dit moeilijk is. Ik had ook kunnen bellen wat ik niet gedaan heb. Misschien was dan mijn 'vraag' wel beantwoord. Het was al een hele stap dat ik durfde te bestellen.

C.Degen

De ervaring met dit bedrijf is klasse

L. van Wijk

Duidelijke website, makkelijk bestellen