Een eerste maal maar zeker voor herhaling vatbaar ; een goede eerste indruk; service naar verwachting

alle informatie is beschikbaar en bedrijf komt zijn afspraken na

uitgebreider aanbod: ben momenteel nog op zoek naar een batteij SONY PC , type: SVS1512V1ES ; heeft U deze toevallig in uw aanbod of een tip hoe nog aan deze batterij te geraken?

Heel goed.

Snelle levering overzichtelijke website.

Nog geen verbeter punten kunnen vinden. Misschien meer reclame maken naamsbekendheid want ik weet van deze website via systeembeheerder op mijn werk. Anders nog nooit van gehoord.

Natalija

Snelle levering en ik ben zeer tevreden hoe de bestelling is verlopen

snelheid

Olav Vendel

Hele goede ervaring voor mij. Snelle levering en een zeer goede prijs voor een perfect product.

Wat mij meteen opviel was de extreem nette verpakking van het product. Bij geen enkel ander bedrijf heb ik zulke nette verzend service meegemaakt. Het verpakkingsmateriaal was dermate professioneel... Wat mij meteen opviel was de extreem nette verpakking van het product. Bij geen enkel ander bedrijf heb ik zulke nette verzend service meegemaakt. Het verpakkingsmateriaal was dermate professioneel dat dit echt spreekt voor de klantgerichtheid!

Lisa

Heb hier een accu voor mijn laptop besteld, die snel geleverd werd en het perfect deed.

Goedkoop en goed, snelle levering.

Daamen

Prima en snelle service

schoonheidssalon Beauté

Snelle service en goed

snel

Accu uitgezocht, besteld en snel geleverd!

Tulp

Ik heb een laptopaccu besteld. Het werd in de opgegeven tijd geleverd en de prijs was goed. kortom; 123 = ok

gewoon goed

zonneveld

Voor het eerst besteld bij 123Adapter ik ben erg tevreden ,als ik weer wat nodig heb ga ik eerst op deze site kijken

het is erg fijn dat je op de website kan zien welke dag je levering komt

geen tips