Anneke

Balabberd

Snelle levering, goede kwaliteit

Han van Biezen

op tijd en goed product

Kleinere verpakking zodat het door de brievenbus kan

Jonathan

Zeer goede ervaring met 123adapter.nl

Hele duidelijke uitleg met name over het wel/niet aanschaffen van een netsnoer. Super dat hier uitdrukkelijk over gecommuniceerd wordt.

Geen tips. Gewoon prima zoals het nu gaat.

J Reinders

Geleverde Laptop-batterij is van prima kwaliteit. Capaciteit goed. Ziet er goed uit. Zeer goede en veilige verpakking. Snelle levering. Als jullie in plaats van het kleine papiertje met laadtips in... Geleverde Laptop-batterij is van prima kwaliteit. Capaciteit goed. Ziet er goed uit. Zeer goede en veilige verpakking. Snelle levering. Als jullie in plaats van het kleine papiertje met laadtips in het engels vervangen door iets met Nederlandse tekst, is het helemaal top.
Hoe jullie omgaan met klachten kan ik, gezien deze positieve ervaring niet beoordelen.

Kwaliteit product. Goede verpakking. Snelle levering

Vervang kleine briefje van fabrikant door Nederlands papier.
Vervang kleine briefje van fabrikant door Nederlands papier.
Om jullie te beoordelen wordt ik gedwongen vragen te beantwoorden waarover ik geen oordeel kan hebben. Daarom op die plekken minder sterren.

Lia Sap

Je koopt bij 123Adapter maar krijgt geleverd door via Dennis. Lijkt op internet een ander bedrijf maar is het blijkbaar niet. Aankoop woensdag zou door GLS donderdag worden geleverd. Werd uitgesteld... Je koopt bij 123Adapter maar krijgt geleverd door via Dennis. Lijkt op internet een ander bedrijf maar is het blijkbaar niet. Aankoop woensdag zou door GLS donderdag worden geleverd. Werd uitgesteld naar donderdag, toen naar maandag en uiteindelijk pas dinsdag geleverd. Zonder melding per mail.

De website

Afleveringsbedrijf GLS en verkeerde informatie wat betreft bedrijf via Dennis in plaats van 123Adapter.

Emma Soeten

Ik kon moeilijk op de site aangeven dat ik het bij post punt wou bezorgen.

Harry Onnink

Snel op tijd geleverdwaT

conform wat er beweerd wordt

geen;gewoon goed

mendeleine s

Snel geleverd en goede prijs

Snel geleverd

👍

Rob von Rotz

Goede accu voor een lage prijs

Duidelijke informatie, lage prijs en garantie

Gérard

Snelle levering en vlotte retour. Na plaatsen van nieuwe accu in laptop ziet de laptop de accu nog steeds op 0%.Dus mijn probleem was niet met nieuwe accu opgelost, moet dus een nieuwe laptop kopen... Snelle levering en vlotte retour. Na plaatsen van nieuwe accu in laptop ziet de laptop de accu nog steeds op 0%.Dus mijn probleem was niet met nieuwe accu opgelost, moet dus een nieuwe laptop kopen of aan stopcontact blijven.
De batterij kon ik probleemloos terug sturen en geld is netjes retour gestort.

snelheid leveren en prijs

123adapter is zelfde bedrijf als ViaDennis, dus voor goede deal 2 keer zoeken binnen zelfde bedrijf.