Tot mijn verbazing had ik iets besteld en met Ideal betaald...en het was al weer hier nou wat zal het zijn geweest 12-13 uur later? De snelste service die ik tot op heden op het internet heb...Tot mijn verbazing had ik iets besteld en met Ideal betaald...en het was al weer hier nou wat zal het zijn geweest 12-13 uur later? De snelste service die ik tot op heden op het internet heb meegemaakt...
stefan
Snel besteld snel geleverd
Jan Van dongen
M.Uitter
Fijne site. Goed advies met wat je nodig hebt voor je spuitwerk.
Joseph Van Goolen
Heel goede ervaring. Onmiddellijk de juiste kleur gevonden die ik nodig had dus een heel groot assortiment. In België kon ik mijn kleur nergens vinden. Gemak van betaling. Bankcontact en dat...Heel goede ervaring. Onmiddellijk de juiste kleur gevonden die ik nodig had dus een heel groot assortiment. In België kon ik mijn kleur nergens vinden. Gemak van betaling. Bankcontact en dat voor een Nederlandse firma. Bij de meeste Nederlandse webshops gaat dat niet. Heel snelle levering. De dag erna eigenlijk al. Kortom: heel, heel tevreden. Doe zo verder, zou ik zeggen
ikke
Belachelijke service, product wordt pas na 2!!!! weken geleverd en komt zelfs dan gewoon niet aan. triest.
Luc
Prima!
Juha
Zeer goede en snelle service
Edgar
Heb een roestverwijderstift en een Blanke lak gekocht duidelijk wat het is op de site en snel geleverd