Veel keuze aan lak en andere benodigdheden. Alles makkelijk te vinden aan de hand van de kleurcode van de auto. Snelle levering.
Perfect kleur, zeer gemakkelijk om te bestellen en snel geleverd in Belgie.
BasL
Prima productbeschrijving op de site, en snelle en goede levering. De verf zit al weer op de auto
Koos
Zeer snelle levering voor goed kwaliteitsproduct
Tom
Snelle levering en lak goed op kleur
DS3-2014
Voor 2 kleine beschadigingen aan voor bumper zou ik 480 € moeten betalen om te herstellen. Lakpstift besteld en nu zelf hersteld. Ook lakpen gelijk bijbesteld om wat kleine krasjes op de portier bij...Voor 2 kleine beschadigingen aan voor bumper zou ik 480 € moeten betalen om te herstellen. Lakpstift besteld en nu zelf hersteld. Ook lakpen gelijk bijbesteld om wat kleine krasjes op de portier bij te werken.
MG
Goede service en communicatie. Lakstift was zoek geraakt in de post. Na 1 mailtje werd er direct een nieuwe lakstift opgestuurd.
Peet
Snel besteld en geleverd
Maikel de Blieck
Goed en snel. Gewoon hoe het hoort. Makkelijk juiste kleur vinden op lak nummer fabrikanten