Prima service bestelling volgende werkda thuis goed verpakt incl verrassing
Frits.
De autolak hadden ze aleen op waterbasis !en hebben een lak gemaakt op terpentine bassis super!!klantvriendelijk.
ben
Snelle levering makkelijke web pagina om te bestellen
Celtie
Goede ervaring met service en levering.
Harry uit Amsterdam
Mooie duidelijke website, makkelijk met bestellen juiste kleur en snel geleverd
Angela
Klantvriendelijk en meedenkend.
paintProf
Uitstekende ervaring. in eerste instantie foutieve kleur geleverd ,per omgaande na mail direkt de juiste kleur geleverd.
zeer goed en snel opgelost.
patjebluebird
Oei , moeilijk , heb de rode kleur al getest en kan ik niet gebruiken omdat het veel te donker is , mijn auto is 1.5 jaar oud , kunnen jullie mij een lichtere kleur opsturen ?, a u b ? de grijze...Oei , moeilijk , heb de rode kleur al getest en kan ik niet gebruiken omdat het veel te donker is , mijn auto is 1.5 jaar oud , kunnen jullie mij een lichtere kleur opsturen ?, a u b ? de grijze kleur heb ik nog niet uigeprobeerd, thanks patrick
Thierry
Fantastisch bedrijf, had verkeerde stift besteld. Zonder probleem terug gestuurd
VDV
Na 3 weken vergeefs gewacht. Contact opgenomen met klantendienst. Pakje opnieuw verstuurt Zonder extra kost. Na 3 dagen aangekomen,Toch GOEDE NADIENST.