heer/mevrouw Fred van Ligten
- Sterke punten
- Zo doorgaan
- Aangekocht product
- Stand Case voor de Samsung Galaxy TabPro 12.2 / NotePro 12.2 OP=OP (C196)
Bestellen ging snel!
Prima geregeld
doet wat beloofd wordt
Best deal shop, betaalbaar en snel geleverd.
Goede deal
Prima en snel
Prima service. Ik telefonisch goed te bereiken
perfect! goede informatie, supersnelle levering!
+Hele goede aanbieding voor een ligtpad voor mijn hobby Daimond Painting. Snel geleverd, en zeer goed verpakt. Een aanrader.
Prima, snelle verzending!
Prima ben er blij mee om
was de eerste keer was goed
Snel een prima laptophoes in huis
123BestDeal verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
123BestDeal heeft de volgende resultaten bereikt:
123BestDeal
Molenstraat 24
7491BG Delden
Bestellen ging snel!
Prima geregeld
doet wat beloofd wordt
Best deal shop, betaalbaar en snel geleverd.
Goede deal
Prima en snel
Prima service. Ik telefonisch goed te bereiken
perfect! goede informatie, supersnelle levering!
Prima, snelle verzending!
Prima ben er blij mee om