8.7 /10

checkbox93% beveelt 123hout.nl aan!

T Wever

Anneke Everaarts

Super tevreden ,snelle levering

Jose Pegado da Silva Neto

SterSterSterSterLege ster

All went ok. I would like to highlight that the delivery man went above and beyond to help us leave the wood inside our front yard which was super helpful.

Gerard Kok

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

3 grote pallets besteld, het zg. grof gekloofd essen bevat veel kleine stammetjes en daar ben ik niet blij mee. Jammer, niet weer bij 123hout bestellen.

Dirk Keesman

altijd mooi en goed droog hout

f

goed

Richard Eefting

SterSterHalve sterLege sterLege ster

Komen hun afspraak na.Vind het alleen te duur

Eddy Leenstra

heel goed, snelle levering, klantvriendelijk!

Erica Jong

prima hout. goede service

Agnes Reeling

Bijzonder vriendelijke bezorger

Michelle Buitenhuis

Goede service

123hout.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

123hout.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.7/10
  • checkEerste review geschreven op 9 juni 2020

123hout.nl

Wilt u optimaal kunnen genieten van uw haardvuur? U bent op 123hout.nl aan het juiste adres om haardhout te kopen van de allerbeste kwaliteit. Wij drogen al ons hout eerst in grote droogkamers, zodat het perfect is voor een prettig haardvuur. Vochtig haardhout levert meer rook op, sist en kan bovendien spatten. Gelukkig kunt u bij ons eenvoudig haardhout kopen dat uitstekend brandt, niet rookt en waarmee u een maximaal rendement haalt. Met droog haardhout heeft u het in uw woning in no-time aangenaam warm!

T Wever

Richard Eefting

SterSterHalve sterLege sterLege ster

Komen hun afspraak na.Vind het alleen te duur

Eddy Leenstra

heel goed, snelle levering, klantvriendelijk!

Erica Jong

prima hout. goede service