9.1 /10

checkbox100% beveelt 123Jaloezie.nl aan!

Laurens Schoonhoven

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Dit keer een duidelijke mispeer! Twee jaar geleden jaloezieën besteld en dat ging goed. Afgelopen najaar weer wat besteld maar bleken de geleverde maten niet te kloppen met wat we opgegeven hebben. 123Jaloezie wil de producten niet retour nemen om dit te bekijken en te beoordelen. We moeten eerst de boel weer ophangen en fotograferen. Dit terwijl we tot de ontdekking kwamen dat de jaloezieën tekort waren toen de timmerman ze ophing. De irritatie was groot hierover en we hebben toen we de boel gedemonteerd hadden een foto genomen. Nu moeten we volgens 123Jaloezie de timmerman weer laten komen om ze op te hangen en de te korte jaloezieën te fotograferen….Ons voorstel om ze op te sturen ter beoordeling wordt niet in overweging genomen. Jammer dat dit zo moet gaan…

Service/aftersales
Even geen

Spijker

Mijn vraag/klacht werd de volgende dag direct opgepakt door Melanie. Ze bood goede service, zelfs toen het de eerste keer mis ging met leveren.

nvt
Snelle reactie Goede service Fijn contact

LMK

Goede ervaring, mooi product, fijne klantenservice.

Goede klantenservice, fijn dat optie pasgarantie bestaat! Snelle behandeling van vragen.

M. Boukens

Webshop is duidelijk en praktisch. Bestelling snel binnen en kwaliteit ziet er goed uit. Ophangen was fluitje van een cent dankzij goede video.

Weet even geen verbeterpunten. Alles liep gesmeerd.
Snel en makkelijk

Hermien Roelofs

Raambekleding ziet er heel mooi uit. Werkt goed en de beschrijving van het installeren is heel duidelijk

Fijne site

Ellen

Gied!

Ik zou het niet weten.
Mooi afgewerkt product wat precies de juiste maat heeft. Snelle levering en alles compleet. Mijn lamellen gingen binnen een halfuur voor de schuifpui.

Rob van der Heiden

Prima service en contact. Je wordt goed op de hoogte gehouden van de status van je bestelling. Product voldoet ruimschoots aan de verwachtingen. Zeker waar voor je geld. Aanrader

Niet kunnen ontdekken.
Prijs kwaliteit verhouding. Levertijd.

Janine van de wiel

Zeer goed. Een echte aanrader!

Op dinsdag werden ze geleverd, ik kreeg vrijdags 3 dagen later een mail dat ze onderweg waren. Ze waren er dus al even.
Mooi product voor een nette prijs. Snelle levering

Houden zo
Je krijgt wat je besteld

Lot

Na 11 weken geen rolgordijnen

geen informatie als producten niet geleverd worden, maar klanten wel volledig laten betalen vooraf.
Prima assortiment en prijzen

Patricia van Wingerden

Al meerdere keren besteld , nog steeds super tevreden!

Duidelijk

Karin Vriese

Prima product voor prima prijs

Niet helemaal duidelijk welk ophaal systeem meegeleverd zou worden.
Prijs, kwaliteit

Astrid

Heel slecht

Alles

123Jaloezie.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

123Jaloezie.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.1/10
  • checkEerste review geschreven op 18 juli 2012

123Jaloezie.nl

Onze uitstekende prijs-kwaliteit verhouding van houten en aluminium jaloezieën zal je verbazen, alsook de eenvoud van inmeten, bestellen en monteren.

Dulleweg 4

Spijker

nvt
Snelle reactie Goede service Fijn contact

LMK

Goede ervaring, mooi product, fijne klantenservice.

M. Boukens

Weet even geen verbeterpunten. Alles liep gesmeerd.
Snel en makkelijk

Hermien Roelofs

Fijne site

Ellen

Gied!

Ik zou het niet weten.

Rob van der Heiden

Niet kunnen ontdekken.
Prijs kwaliteit verhouding. Levertijd.

Janine van de wiel

Zeer goed. Een echte aanrader!

Mooi product voor een nette prijs. Snelle levering

Lot

Na 11 weken geen rolgordijnen

Prima assortiment en prijzen

Patricia van Wingerden

Al meerdere keren besteld , nog steeds super tevreden!

Duidelijk

Karin Vriese

Prima product voor prima prijs

Niet helemaal duidelijk welk ophaal systeem meegeleverd zou worden.
Prijs, kwaliteit

Astrid