Vriend

Mooi product goede service

Goeie website

Aanbeveling kleur band bij de jaloezieën

T

Ik kan 113jaloezie voor plissé gordijnen helaas niet aanbevelen, de meetinstructie op de site is niet goed (achteraf is er ineens een marge van 2 mm acceptabel en je moet exact meten) waardoor het... Ik kan 113jaloezie voor plissé gordijnen helaas niet aanbevelen, de meetinstructie op de site is niet goed (achteraf is er ineens een marge van 2 mm acceptabel en je moet exact meten) waardoor het plissé gordijn te breed is geleverd, binnen de glaslatten heb je er dan niets aan, erg teleurstellend!
Monteren kan ook niet op een normale glaslat, dan moet de plissé minder diep zijn. Alles bij elkaar geen aanrader 😏

Levering is goed

Zie hierboven, instructie voor zowel meten als monteren is niet goed

Michelle Hermans

Enorm goede service. Zelfs na 7 jaar. Ons kantelmechanisme voor de jaloezieën werkte niet meer goed. We contacteerden het bedrijf rechtstreeks omdat ons product al 7 jaar oud was. Ze hielpen ons... Enorm goede service. Zelfs na 7 jaar. Ons kantelmechanisme voor de jaloezieën werkte niet meer goed. We contacteerden het bedrijf rechtstreeks omdat ons product al 7 jaar oud was. Ze hielpen ons onmiddellijk verder met een juist vervangstukje en alles werkt weer perfect!

Goede communicatie, heel hulpvaardig.

Demy

Goede service

Humaira

Betrouwbaar

Ga zo door ! Jullie doen alles in een efficiënte wijze

M. P.

Prima ervaring

De enige die dubbele (niet duo) rolgordijnen aanbiedt en ook nog eens tegen een zeer betaalbare prijs. Kwaliteit is erg hoog. Montage is super simpel.

Er zitten onopvallende nietjes in de verpakking die je rolgordijnen kunnen vernielen.

Ook hadden de marges iets minder ruim gemogen. Ik heb de exacte afmetingen doorgegeven voor in de dag montage en aan weerszijde zit een spleet van een paar centimeter. Niet heel erg hoor, maar een centimeter extra rolgordijn per kant had wel gemogen.

Laatste zeur is dat er logootjes van 123jaloezie op zitten. Ik hoef thuis geen reclame te maken voor/op mijn rolgordijnen.

C

Communicatie klopt niet

Goede kwaliteit rolgordijn

Geen kortingen publiceren die niet worden gegeven.

Diana van Dorpel

Alles netjes afgeleverd en goed verpakt en de jaloezieën zien er top uit!

Goed vervoersbedrijf en goede communicatie kwa afleveren

Betere communicatie na bestelling want mijn factuur was ik het begin niet verstuurd

Willem

Snelle levering en prima jaloezieën.

Claudia

Top-down bottom-up besteld. Vooraf stalen binnen 2 dagen ontvangen ivm keuze maken.
Na plaatsen bestelling deze 2 weken later al in huis. Zeer tevreden.

Snelle levering en mooie prijs