Gulten

Top bedrijf

Alleen de klanten service is jammer genoeg niet nederlands talig

Alleen de klantenservice is niet nederlands talig

Sibel

Goeie levering klantvriendelijk en de maat en kwaliteit is super ben heel tevreden over de resultaat

Alleen de klantenservice is niet nederlands talig

Makkelijk te plaatsen

Een Nederlandse gebruiksaanwijzing

Marjan Stok-Heemstra

Goede en snelle levering

Goede mails over het verloop

de Nederlandse vertaling controleren van de handleiding. De eerste letters missen bij kopjes van de handleiding bij de eerste levering.

Kruize

Mooie jaloezieën en hele goede kwaliteit

Daphne Ollivieira

Prima!

Duidelijk, goed benaderbaar, snelle service

Fam. Donl

Januari 2023 bestelling ontvangen. Houten jaloezieën waren netjes extra zaten niet alle bevestigingsbeugels erbij. Telefonisch niet bereikbaar maar bandje. Mailen en reactie op site duurde lang.... Januari 2023 bestelling ontvangen. Houten jaloezieën waren netjes extra zaten niet alle bevestigingsbeugels erbij. Telefonisch niet bereikbaar maar bandje. Mailen en reactie op site duurde lang. Zelf uiteindelijk bevestigingsbeugels gekocht. Na uiteindelijk contact te hebben wist men niet welke beugels ik bedoelde en zou, als ik de bon instuurde, deze vergoed worden. Nooit gehad. Tevens wilde we een iets langere afwerklat bestellen/nageleverd krijgen. Ook hier heel veel mail verkeer over geweest met zelfs diverse toezegging dat het binnen een paar dagen geleverd zou worden...maar tevergeefs. Zijn inmiddels een jaar verder en diverse mailtjes verder maar oplossing is er nog steeds niet. Ze reageren zelfs niet meer op de mail. Voor ons nooit meer hier bestellen! Gevalletje nazorg waardeloos!
Fam. Donk Houten

Houten jaloezieën zien er goed uit

Lijkt me duidelijk na bovenstaande!

Rutteman

Eerste keer verkeerde maten geleverd mailcontact gehad alles netjes op gelost nu goede maten ontvangen top geregeld

Duidelijk en overzichtelijk

Nvt