jacobsguido

Via de website

De prijs en deskundige uitleg,de afgesproken leveringsdatum perfect en veilig ingepakt in de toekomst weet ik wie mijn volgende bestelling gaat doen bedankt grtj guido

Marcel van Es

Goede ervaring

Mooi product

Levering in delen is een beetje verbazend

Grommé-Hagedoorn

Geen aanmerkingen

Kleur komt overeen, gemakkelijk gebruik website

Geen wat we nu kunnen bedenken.

Frans

Mensen, betaal liever een paar tientjes meer dan hier je bestelling te plaatsen.
De levering van je bestelling kan echt weken langer duren dan dat er op de site staat! De "klantenservice" is totaal niet te bereiken. Je staat ruim half uur in de wacht om een bandje te krijgen om je telefoonnummer achter te laten om nooit terug gebeld te worden!
Trap hier niet in!!!!!!!!

Geen !!!!!!!!!

Alles !!!!!!!

Ilse

Tot op heden bar slecht

Grootste verbetering, betere communicatie! Klantenservice kan niet slechter.

Nathalie Gans

Voldoet aan alle verwachtingen

Zoals beschreven. Heel goede kwaliteit voor een goede prijs

Gea

Super, snelle levering, binnen 3 weken en ik had 1 raam verkeerd opgemeten, maar met de maatverzekering zo weer een nieuwe ontvangen 👍🏻

Goede en snelle
Communicatie

Peter Neven

Geweldig

Afmetingen kloppen volledig, snelle afhandeling, top

Adriaensen

Betaald maar geen contact voor opmeetafspraak

Geen idee

Na betaling voor de opmeting, kregen we een mail waarin stond dat er binnen de 2 tot 3 werkdagen telefonisch contact werd opgenomen om ter plaatse de ramen te komen opmeten. Dit was op 4/11. Na twee... Na betaling voor de opmeting, kregen we een mail waarin stond dat er binnen de 2 tot 3 werkdagen telefonisch contact werd opgenomen om ter plaatse de ramen te komen opmeten. Dit was op 4/11. Na twee mails van ons uit om een afspraak te kunnen krijgen, geen enkel antwoord ontvangen tot op de dag van vandaag. Hopelijk krijgen we ons geld terug.

D Ewalt

Mooi product, klantvriendelijk, jammer van de lange levertijd (4wkn)

Mooi product

Lange levertijd door bezorger die niet in onze regio zou rijden.