Schell

"paste precies gefabriceerd Cf de opgegeven maten

prachtige uitvoerin

volgens mij Geen

Katarzyna

Ik heb al besteld in uw online winkel. Mijn man heeft er twee geïnstalleerd en ze zien er geweldig uit, materiaal van goede kwaliteit voor een geweldige prijs, prachtig vakmanschap, maar we wachten... Ik heb al besteld in uw online winkel. Mijn man heeft er twee geïnstalleerd en ze zien er geweldig uit, materiaal van goede kwaliteit voor een geweldige prijs, prachtig vakmanschap, maar we wachten op de derde omdat ik informatie heb ontvangen dat er geen materiaal is om de derde te maken en dat de productie ervan gaat beginnen op 5 juli. Het wachten is behoorlijk lang, maar ik weet dat het het wachten waard is.

Snelle communicatie met de klantenservice. Een medewerker als mevrouw Cindy is uw sterke punt

Het zou goed zijn als de online winkel informatie had dat er een lange wachttijd is voor een bepaald product

Hans van Boggelen

Het bestelde werd netjes binnen de gestelde tijd geleverd.

Op de website wordt alles goed uitgelegd.

Geen verbeterpunten

Andres

Super slecht niet aan te raden! Slechte website die niet goed werk, bizar slechte bezorging, slechte communicatie, valse beloftes

Levertijd en communicatie is slecht heb nog steeds niks ontvangen langer dan een maand !! Warde loos dit geen aanrader

van Kuijk

Prima algehele service en goed metriaal.

Duidelijk en compleet

Per raamdecoratie zou er ook een naam of nummering van de bestelling per item ingevuld kunnen worden.

Petra Sündermann

Netjes geleverd. Fijn dat er op de webshop staat hoe je het op moet meten.
Ook zeer prettig dat je gratis wat staaltjes kan ontvangen.

Overzichtelijk.
Goede informatie.
Duidelijke beschrijving.

Gerrit

Slechte informatie voorziening, onverwacht lange levertijden

Assortiment, meetinstructies

Ik kreeg al binnen enkele dagen een bericht dat de productie gereed is, maar er kwam geen rolgordijn. Bij navragen bleek het nog niet geproduceerd en ik wacht nu na ruim een maand nog steeds op mijn... Ik kreeg al binnen enkele dagen een bericht dat de productie gereed is, maar er kwam geen rolgordijn. Bij navragen bleek het nog niet geproduceerd en ik wacht nu na ruim een maand nog steeds op mijn rolgordijn.

Danny

Prijs, product, alles OK

makkelijk te gebruiken configurator

nix

Ayse Er

SUPER TOP BEDRIJF !!

Dik tevreden over de kwaliteit van de jaloezieën

Alle maten kloppen ! Optijd geleverd en het belangrijkste, goed kwaliteit!

Niet

D frumau

Komt niet vaak voor maar het was echt : PERFECT.

- levering
- klantenservice