8.1 /10

SterSterSterSterLege ster

checkbox88% beveelt 123opzeggen aan!

van Lotten

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

waardeloos, zouden bij Domesticandgeneral mijn wasmachine verzekering opzeggen. Heb hier E 14,90 voor betaald incl. copie brief opzegging die naar je wordt gestuurt ipv een mailtje. gevolg: andere maand werd er weer door D&G afgehaald. Hun gebeld op tel.nr 071-7998489 en hun hadden deze dus niet ontvangen!! Heb dit alsnog opgezegd met weinig moeite!! hun emailadres is servicenl@domesticandgeneral.com

Bos

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Ik heb mijn niet eens daar voor op gegeven maar ze schijven wel af hoe kom je er weer vanaf

G.F. van den Berg

Waardeloze service

Janvankant

Super!

caroline

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Waarom word er onterecht vanaf 2 maanden geld van mijn rekening afgeboekt????? Begrijp er niks van. Ben echt boos

M.P.

Gratis opzegging voor 4,95.., OPLICHTERS

Miranda

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Nog niet opgezegd en nemen maandelijks een bedrag van 4,95 van je rekening af, niet doen!!

Paul

SterHalve sterLege sterLege sterLege ster

Jongens, aub zeg. €4,95 om een abonnement op te zeggen. Het is eigenlijk diefstal. Legale diefstal, maar diefstal. Nu maar hopen dat de opzegging echt is geregeld.

arie van de ruit

goed

Sandra

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Niets geregeld en wel beloofd . Deze service niet gebruiken ( echt heeeeel slecht

Hans de jongh

Nog steeds niet opgezegd , slecht geregeld

jotienboltjes@g.mail.com

SterHalve sterLege sterLege sterLege ster

Het opzeggen van Unicef is duidelijk mislukt, dus ik ben niet zo tevreden.Ik wil jullie nog wel een kans geven en als het dan lukt krijgen jullie een positief review.

Antonia

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

9 jan 2022 opgezegd Fitline Maassluis. Deze sportschool doet net of ze gek zijn en blijft mij stalken met betalings verzoeken. Heel vervelend dat ik 123opzeggen niet gewoon kan bellen...

A. Buitenhuis

SterSterSterSterLege ster

Ik kan er jammer genoeg nog niets over beoordelen. Zodra ik de opzegging binnen heb, er er niets meer van mijn rekening afgaat. Het systeem ook al moet je daar wat voor betalen, vind ik gemakkelijk.

Anniegladdines@home.nl

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

De ontvanger zei niets ontvangen te hebben, dus wij hebben €4,95 te veel betaald.

123opzeggen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

123opzeggen heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.1/10
  • checkEerste review geschreven op 12 april 2021

123opzeggen

123opzeggen is de #1 website voor het opzeggen van abonnementen, lidmaatschappen en contracten. Voor elke automatische incasso is er een opzegbrief op maat te vinden. Inmiddels staan er al ruim 8.000 opzegbrieven op maat klaar om verzonden te worden naar het bedrijf dat jij wilt opzeggen. Bij de verzendservice ontvang je altijd een 100% opzeggarantie, zodat je verzekerd bent van een zorgeloze opzegging!

Koldingweg 7c

9723HL Groningen