Gemiva
Concreet kunnen toetsen.
de vragen waren goed te doen
gemak en duidelijkheid
Leuk om gezien wat de uitslag is van de test
De test heeft me meer inzicht gegeven over hoe ik met dingen omga..
Ik ging de test blind in. Daar kwam ik goed uit. Om mij nog beter voor te bereiden op het assessment heb ik het 3 dagen pakket gekocht. Ik miste daar alleen om nog eens een iq test af te nemen.
Je leert jezelf beter kennen
kom meer te weten over jezelf met deze test
is zo handig
Test waren precies wat ik toch
alle vragen erg persoonlijk.
Interessant
Interessant en makkelijk in te vullen.
123test.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
123test.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
123test.nl
Jonkerbosplein 52 (Novio Tech Campus)
6534 AB Nijmegen
Geeft een bevestiging van wat je al weet en maakt je hier bewust van
Concreet kunnen toetsen.
de vragen waren goed te doen
gemak en duidelijkheid
Leuk om gezien wat de uitslag is van de test
De test heeft me meer inzicht gegeven over hoe ik met dingen omga..
Je leert jezelf beter kennen
kom meer te weten over jezelf met deze test
is zo handig
Test waren precies wat ik toch
alle vragen erg persoonlijk.
Interessant
Interessant en makkelijk in te vullen.
123test.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
123test.nl
Jonkerbosplein 52 (Novio Tech Campus)
6534 AB Nijmegen