ray
gemak en duidelijkheid
Leuk om gezien wat de uitslag is van de test
De test heeft me meer inzicht gegeven over hoe ik met dingen omga..
Ik ging de test blind in. Daar kwam ik goed uit. Om mij nog beter voor te bereiden op het assessment heb ik het 3 dagen pakket gekocht. Ik miste daar alleen om nog eens een iq test af te nemen.
Je leert jezelf beter kennen
kom meer te weten over jezelf met deze test
is zo handig
Test waren precies wat ik toch
alle vragen erg persoonlijk.
Interessant
Interessant en makkelijk in te vullen.
supersnelle en leerzame test, snap nu meeer van de verschillen die ik zie bij sommige collega's
wat een grap, een beetje 144 vragen moeten beantwoorden om vervolgens 12,50 te moeten betalen voor de uitslag. afzetterij, trieste zaak, alleen maar winst proberen te maken, gluiperds!
Je moet betalen voor je resultaten. Dit zeggen ze pas als je tijd hebt verdoen na de test. Je maakt de test en daarna zeggen betalen voor resultaten. Scam
123test.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
123test.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
123test.nl
Jonkerbosplein 52 (Novio Tech Campus)
6534 AB Nijmegen
gemak en duidelijkheid
Leuk om gezien wat de uitslag is van de test
De test heeft me meer inzicht gegeven over hoe ik met dingen omga..
Je leert jezelf beter kennen
kom meer te weten over jezelf met deze test
is zo handig
Test waren precies wat ik toch
alle vragen erg persoonlijk.
Interessant
Interessant en makkelijk in te vullen.
123test.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
123test.nl
Jonkerbosplein 52 (Novio Tech Campus)
6534 AB Nijmegen