7.7 /10

SterSterSterHalve sterLege ster

checkbox0% beveelt 123test.nl aan!

ray

de vragen waren goed te doen

Nataliia

gemak en duidelijkheid

Gerrie Velema - Bulten

Leuk om gezien wat de uitslag is van de test

Lieuw Bouwzaken

De test heeft me meer inzicht gegeven over hoe ik met dingen omga..

Mathieu

SterSterSterSterLege ster

Ik ging de test blind in. Daar kwam ik goed uit. Om mij nog beter voor te bereiden op het assessment heb ik het 3 dagen pakket gekocht. Ik miste daar alleen om nog eens een iq test af te nemen.

Nathalie / OndernemersKompas

is zo handig

Okkie Vijfvinn

Test waren precies wat ik toch

wits

alle vragen erg persoonlijk.

Karin

Interessant

Marjan

SterSterSterSterLege ster

Interessant en makkelijk in te vullen.

Cogiton

supersnelle en leerzame test, snap nu meeer van de verschillen die ik zie bij sommige collega's

merle

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

wat een grap, een beetje 144 vragen moeten beantwoorden om vervolgens 12,50 te moeten betalen voor de uitslag. afzetterij, trieste zaak, alleen maar winst proberen te maken, gluiperds!

Antwoord 123test.nl

Hallo Merle, We vragen inderdaad een vergoeding voor de uitslag van deze uitgebreide test. Dat staat vooral ook aangegeven, meerdere malen ook inclusief de prijs. Je hebt er overheen gelezen en dat is begrijpelijk niet fijn. Als je contact met ons op wilt nemen dan kunnen we altijd nog kijken hoe we je verder kunnen helpen met deze of andere tests. Groet, 123test

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Je moet betalen voor je resultaten. Dit zeggen ze pas als je tijd hebt verdoen na de test. Je maakt de test en daarna zeggen betalen voor resultaten. Scam

Antwoord 123test.nl

Hoi! Je zult er over heen gelezen hebben dat we voor deze test een vergoeding vragen. Het staat er echter twee keer en met benoeming van de prijs. Spijtig dat je iets anders verwachtte en daardoor niet kreeg wat je dacht te krijgen. Je kunt natuurlijk altijd met ons contact opnemen, we kijken dat graag verder wat we voor je kunnen doen. Groet, 123test

Geantwoord op

123test.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

123test.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 7.7/10
  • checkEerste review geschreven op 7 januari 2019

123test.nl

123test biedt heel veel gratis tests op het gebied van loopbaan en persoonlijke ontwikkeling. Al deze online tests zijn er puur voor jou want 123test is onafhankelijk en je privacy is gewaarborgd.

123test.nl

Jonkerbosplein 52 (Novio Tech Campus)

6534 AB Nijmegen

ray

de vragen waren goed te doen

Nataliia

gemak en duidelijkheid

Gerrie Velema - Bulten

Leuk om gezien wat de uitslag is van de test

Lieuw Bouwzaken

De test heeft me meer inzicht gegeven over hoe ik met dingen omga..

Mathieu

is zo handig

Okkie Vijfvinn

Test waren precies wat ik toch

wits

alle vragen erg persoonlijk.

Karin

Interessant

Marjan

SterSterSterSterLege ster

Interessant en makkelijk in te vullen.

Cogiton

merle

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

123test.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 7.7/10
  • checkEerste review geschreven op 7 januari 2019

123test.nl

Jonkerbosplein 52 (Novio Tech Campus)

6534 AB Nijmegen