Erg attent, vriendelijk, meedenkend. Gekozen vanwege mogelijkheid tot aanschaf 2e hands materiaal en prijs.
Aanleiding tot de aanschaf van een traplift was een drievoudige rug/nekhernia operatie bij mijn vrouw met verwachte langdurige revalidatie als gevolg. Er diende z.s.m. een verbinding tussen...Aanleiding tot de aanschaf van een traplift was een drievoudige rug/nekhernia operatie bij mijn vrouw met verwachte langdurige revalidatie als gevolg. Er diende z.s.m. een verbinding tussen woonruimte en slaapetage c.q. badruimte te worden gerealiseerd, omdat traplopen niet meer mogelijk was. Na oriëntatie op internet werd 123Trapliften geselecteerd en hiermede contact gezocht, wat snel tot bezoek leidde. De toelichting was zeer uitgebreid en voldoende om direct tot een aankoopbeslissing te komen. Er was begrip voor het gestelde probleem, waardoor de levertijd zoveel mogelijk werd beperkt. De installatie werd in een dag gerealiseerd. vanaf dat moment kwam mijn vrouw uit de isolatie, werd de revalidatie positief beïnvloed en zag het leven er weer veel zonniger uit. Het tweedehands toestel was niet van nieuw te onderscheiden. De traplift is nu ca. 3 maanden tot tevredenheid in bedrijf.
Waarom keuze op 123Trapliften? - prima fabricaat. - gunstige prijs.
J. Duim
Zeer goed opgeleid personeel en zeer vriendelijk en deskundig. goede uitleg. is een prima bedrijf. zeer aan te bevelen. Via internet gevonden. Eerst wilde we huren, maar dit is een goede goedkope...Zeer goed opgeleid personeel en zeer vriendelijk en deskundig. goede uitleg. is een prima bedrijf. zeer aan te bevelen. Via internet gevonden. Eerst wilde we huren, maar dit is een goede goedkope oplossing.
Geert de Kruijt
Tot heden voldoet hij.
Bouten
Prijs kwaliteit verhouding
Koos van Laar
Prima, goed advies en komen afspraken na, de adviseur M T heeft ons uitstekend geholpen.
Bemelmans M.J.
Prima, keurig, kundig en to the point. Werken snel en geconcentreerd, aardig, vaardig. Geven goede voorlichting en prima uitgebreide instructie voor gebruik met nadruk op de veiligheid.
J.M. Meijer Neervoort
Vandaag geplaatst, uitgeprobeerd, geweldig!
Wuffen
Zeer goed. Duidelijke uitleg door adviseur.
Montage heel goed. Alles keurig opgeruimd, goede uitleg en hele vriendelijke mannen.
Ben bij 123Trapliften terecht gekomen via een...Zeer goed. Duidelijke uitleg door adviseur.
Ben bij 123Trapliften terecht gekomen via een kennis (uit de bouw).
a.j.j. Sandee
Wij kregen goede uitleg van de vertegenwoordiger. De traplift hebben ze vlot geïnstalleerd. Omdat het een redelijke prijs is ten opzichte van een neiuwe.