Zeer slechte communicatie .Moest zelf overal achteraan bellen vwb de installatie. Factuur zou per mail en post komen. Per post nooit gehad en per mail een aantal keren gebeld .Er was iets fout...Zeer slechte communicatie .Moest zelf overal achteraan bellen vwb de installatie. Factuur zou per mail en post komen. Per post nooit gehad en per mail een aantal keren gebeld .Er was iets fout gegaan volgens de medewerker.Levertijd van 2 weken zoals beloofd werd ook niet gehaald.
Goede voorlichting bij het opmeten van de situaties. Kwaliteit alsof het nieuw is. Goede voorlichting na de installatie. Moet nog opzoeken op internet of er een handleiding is. Bij debrief met de...Goede voorlichting bij het opmeten van de situaties. Kwaliteit alsof het nieuw is. Goede voorlichting na de installatie. Moet nog opzoeken op internet of er een handleiding is. Bij debrief met de huisarts was deze zeer geïnteresseerd, zeker omdat hij potentiële patiënten heeft en de vergoeding via ziekenkas of sociale dienst hier in Vlaanderen laag is. Dus de prijs wordt dan belangrijk.
a.a.s. van vliet waddinxveen
Goed doch mijn e-mail aan 123trapliften d.d. 06.03.2019 inzake elektra werd nimmer door 123trapliften beantwoord!!!
A. van Hofwegen
Goed advies. Snelle levering
Geen klachten ,vriendelijk personeel en geduldig
Goed bedrijf, correcte behandeling van begin tot het eind. Is aan te bevelen.
Nettie Berkhuijsen
Snelle reactie en snelle levering. Wij zijn zeer tevreden met dit bedrijf. Deskundig en goede kwaliteit.
Martin Donath
We hoorden kort van tevoren dat mijn moeder vanuit het verpleeghuis naar huis mocht. Maar dan moest er wel een traplift in huis zijn. Meerdere bedrijven langs laten komen, waaronder Tip Top. Eerste...We hoorden kort van tevoren dat mijn moeder vanuit het verpleeghuis naar huis mocht. Maar dan moest er wel een traplift in huis zijn. Meerdere bedrijven langs laten komen, waaronder Tip Top. Eerste indruk was gelijk goed, de afspraak was binnen no time geregeld. Qua prijs waren ze ook erg scherp. Dus besteld onder voorwaarde dat de traplift snel geplaatst zou kunnen worden. Ook dat was geen probleem (binnen 1 1/2 week en dus perfect op tijd) De plaatsing is keurig gedaan, er is nog geen stofje achtergebleven. Toen mijn moeder eenmaal thuis was en de traplift ging gebruiken adviseerde Thuiszorg de traplift verder op de overloop door te laten lopen. Tip Top weer gebeld: "geen enkel probleem, we komen eraan!". En ook weer binnen no time was de verlenging van de rails een feit. Conclusie: Tip Top = tip top!
Snelle reactie op aanvraag. Deskundig, opname/inmete. Begripvol bij annulering. Snelle plaatsing na alsnog gegeven opdracht.