Juridische kennis
Website
Reactietijd email

v Bunningen

ROTTERDAMSE VASTGOEDPROFESSIONALS!

Zeer goede kennis van de lokale markt. Stond altijd klaar als ik vragen had tijdens het aankopen van mijn beleggingspand.

Ik vind persoonlijk de website niet heel aantrekkelijk

Rick

Familie Slotboom

Rotterdamse manier van handelen! Lekker duidelijk!! Wij hebben al 3 jaar een goede huurder in onze woning.

Duidelijk en vriendelijk

Nee hoor

Monique

Prettig persoonlijk contact tijdens het hele proces. Er wordt adequaat en snel gereageerd op vragen. Gaan grondig te werk in het screenen, er wordt meegedacht en adviezen gegeven. Aanbod van... Prettig persoonlijk contact tijdens het hele proces. Er wordt adequaat en snel gereageerd op vragen. Gaan grondig te werk in het screenen, er wordt meegedacht en adviezen gegeven. Aanbod van diensten 123wonen is groot, indien gewenst kan de verhuurder alles uit handen genomen worden.

Specifieke medewerker

Tijdens het hele proces zeer prettig begeleid door Joep Hermens, verhuurmakelaar 123wonen Limburg. Reageert snel op emails, staat altijd voor je klaar, geen 9 tot 5-mentaliteit.

Susanne

Prettige samenwerking. Directe en snelle communicatie, korte lijnen.
You See what you get. Dus geen bla bla. Nuchtere Noord-Hollandse aanpak. Prettig!

Open communicatie

?

Specifieke medewerker

Martin is een prettige vent om zaken mee te doen

Nathan Vermeulen

123Wonen Rotterdam. Gewoon goed! Snel en zonder poespas een goed gescreende huurder in mijn woning. Ik beveel dit bedrijf aan!

Duidelijkheid in communicatie

Neen

Patty

Goed, een gedreven Maaike die enthousiast was over het huis en het daardoor ook goed kon promoten.
Keurige foto's en beschrijving op de site. Meedenkend.

Professionaliteit en vriendelijkheid.

Blijf letten op de communicatie, met name als andere collega's een bepaalde klant overnemen.

Specifieke medewerker

Hoewel alle medewerkers van het kantoor Groningen heel vriendelijk zijn, springt voor mij Maaike er tussenuit. De eerste kennismaking, de snelheid van handelen en de samenwerking verliepen goed.

JM

Goed!

Een goed verhaal, goede communicatie en snel handelen.

Niets... Zo doorgaan

Goede persoonlijke communicatie

+goede persoonlijke communicatie
+handelt zichtbaar in het belang voor de verhuurder
+erg veel kennis van zowel lokale markt als van vergunningen etc.
+gehele process is zeer snel...
+goede persoonlijke communicatie
+handelt zichtbaar in het belang voor de verhuurder
+erg veel kennis van zowel lokale markt als van vergunningen etc.
+gehele process is zeer snel verlopen
+erg flexibel qua tijden dat ze langs kon komen in het huis

emailcontact vaak via andere en meerdere personen, waardoor adequate antwoorden wat langer op zich laten wachten (bijv. moet vaker gemaild worden om specifieke antwoord te krijgen)

Specifieke medewerker

Erg tevreden over Maaike Diemer! Bovenstaande positieve punten hebben dan ook betrekking op haar. Zeer prettig om mee samen te werken omdat ze zowel erg professioneel als persoonlijk tegelijk kan... Erg tevreden over Maaike Diemer! Bovenstaande positieve punten hebben dan ook betrekking op haar. Zeer prettig om mee samen te werken omdat ze zowel erg professioneel als persoonlijk tegelijk kan overkomen.
Ik heb Maaike ook aan collega's aanbevolen als zij hun woning in Groningen willen verhuren.

Jan Wieten

Johan van Belzen

Hengeveld Vastgoed

Naar tevredenheid.

Goede service en overal kantoren.

Eigenlijk niet, want ik ben zeer tevreden met de bemiddeling en beheer van mijn appartementen.

Simone