Juridische kennis
Vriendelijk
Website
Reactietijd email

Floris Bex

Ik heb een appartement verhuurd via 123wonen, ging goed. Snelle service, ze denken goed mee, binnen een paar weken verhuurd.

Ze zijn erg snel, reageren goed en snel op mail en je kunt ze bellen. Denken mee met de verhuurder, geven mening over potentiele huurders, contract en alle officiele verplichtingen prima. Ze zijn erg snel, reageren goed en snel op mail en je kunt ze bellen. Denken mee met de verhuurder, geven mening over potentiele huurders, contract en alle officiele verplichtingen prima.

Je hoeft zelf eigenlijk zo goed als niets te doen!

Aan de dure kant (1x maandhuur), al is dit standaard in deze sector. Voor een "makkelijk te verhuren" huis krijgen ze een behoorlijke uurprijs.

Ter Borg psychologen praktijk

De ervaring met 123 bemiddeling was/is uitstekend.

Sterke punten zijn naast deskundigheid en kennis van de markt vooral de goede communicatieve eigenschappen van de bemiddelaar.

De informatie via We Transfer is wat vluchtig. Het verdwijnt vrij snel (tenzij je het opplust naar een betaalvariant).

Complimenten voor dhr Streekstra

Romy vd V

Huis gehuurd via 123Wonen Rotterdam! Thanx voor de hulp en geduld!! Ik ben zo happy met mijn nieuwe huisje! :)))

Geduld en begeleiding

Nee hoor

Patty

J. Krijger

In het afgelopen jaar 1 woning en 3 appartement verhuurd via 123wonen. Voordat de woning en appartmenten waren over geschreven bij de notaris waren ze al verhuurd. Voordat ik een appartement kocht... In het afgelopen jaar 1 woning en 3 appartement verhuurd via 123wonen. Voordat de woning en appartmenten waren over geschreven bij de notaris waren ze al verhuurd. Voordat ik een appartement kocht had ik eerst overleg met Kim over de potentiële huurprijs vanwege haar marktkennis.

Goede website, snelle verhuur van de woning en appartement waarvan de woning aan expats. Voor de overdracht aan de huurders een vakkundig objectief digitaal overdracht document gemaakt.

Kim van 123 eindhoven

carla kastelijn

Prima.

actief naar een huurder gezocht. goed bereikbaar, vriendelijk, professioneel.

het doorstorten duurde mijns inziens lang verder niets als lof.

Specifieke medewerker

kim om haar aandacht, goede bereikbaarheid, flexibiliteit.

T. Verburg

Wij zijn als woningdelers ontzettend lang opzoek geweest naar een woning. Met de hulp van het team van 123wonen Rotterdam hebben zij de juiste match gevonden tussen woning, huurders en... Wij zijn als woningdelers ontzettend lang opzoek geweest naar een woning. Met de hulp van het team van 123wonen Rotterdam hebben zij de juiste match gevonden tussen woning, huurders en verhuurder!
Tevens word er duidelijk gecommuniceerd door de binnendienst zodat je exact weet wat er van je verwacht word en wat hun werkwijze is. Wij zijn ontzettend blije huurders.

Duidelijke communicatie vanuit de binnendienst. Wij hebben continue contact gehad met Patty, zij was ons vaste aanspreekpunt.

Patty Rouleaux

Jacco Ruiter

Onze ervaring met Martin Houtzager van 123 wonen is uitstekend

Duidelijke voorwaarden daardoor geen gedoe achteraf, heldere communicatie en snelle afhandeling!

Ik zou de website van 123 en de individuele sites per regio optimaliseren.

Specifieke medewerker

Ons contactpersoon Martin Houtzager heeft zijn werk uitstekend gedaan, goede communicatie, to the point en oprecht.
Door zijn kennis en snelle handelen is zowel de huurder als de verhuurder...
Door zijn kennis en snelle handelen is zowel de huurder als de verhuurder zeer content!

a v dijck

Heel goed

staat altijd klaar en komt met goede huurder

net

kim van 123 wonen eindhoven

Zeer goede ervaring. Alle beloftes meer dan waargemaakt. Fijne huurders gevonden voor ons huis.

Arno van der Werk

Falko van Meurs

Thanxx team 010!! Erg blij met jullie flexibele instelling en het meedenken. En nog blijer met onze woning!!!!

flexibel

niet!